Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Igazából már úgy gondolom sose fogok olyat találni, akivel élvezni fogom a szexet. Mivel átlagon aluli vagyok, eddig csak úgy találtam szexpartnert, hogy vagy lecsökkentettem az igényeimet és belementem olyan szexbe, ahol nem tetszett a partnerem vagy engedtem, hogy egy jól kinéző fiú úgy használjon, ahogy akar. Értelemszerűen egyiket se élveztem.
De ha találnék is megfelelő fiút, akkor se tudnék normális önbizalommal szexelni, mert nem hinném, el, hogy neki bejövök.
2017. aug. 22. 14:37
21/24 A kérdező kommentje:
Attól, hogy lesz önbizalmam még nem leszek szebb. Jó, az igaz, hogy lesz egyszer barátom, de ez nem nagyon vígasztal.
2017. aug. 25. 16:42
22/24 A kérdező kommentje:
Az is igaz, hogy mesterségesen szebbé lehetne tenni, de azt egyrészt fenn kell tartani, másrészt bennem lesz a tudat, hogy nem vagyok szép csak azzá vagyok téve.
2017. aug. 25. 16:46
23/24 anonim válasza:
Na most már küldj egy képet vagy a neved planetromeon, hadd lassam mégis mennyire vagy csúnya valójában.
24/24 anonim válasza:
Volt egy srác, akit még én is rondának tartottam. Morcos arccal közlekedett, mintha mindenre haragudna. Szóval kimondottan rondának tartottam. Egyszer beszélgetve sétáltunk, és a járdaszegélyben megbotolva magamra borítottam 3 gömb fagyit. Széles szájjal vigyorgott rajtam. Olyan szép lett mosolyogva, hogy beszóltam neki: ha ennyire tetszik, nyald le rólam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!