Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Igazából már úgy gondolom sose fogok olyat találni, akivel élvezni fogom a szexet. Mivel átlagon aluli vagyok, eddig csak úgy találtam szexpartnert, hogy vagy lecsökkentettem az igényeimet és belementem olyan szexbe, ahol nem tetszett a partnerem vagy engedtem, hogy egy jól kinéző fiú úgy használjon, ahogy akar. Értelemszerűen egyiket se élveztem.
De ha találnék is megfelelő fiút, akkor se tudnék normális önbizalommal szexelni, mert nem hinném, el, hogy neki bejövök.
2017. aug. 22. 14:37
11/24 anonim válasza:
Miben nyilvánulna meg nálad a rondaságod?
12/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt, én csak a tényt tudom, hogy ronda vagyok. Nem akarom magam értékelgetni, mert szerintem az ember nem tudja magát elfogulatlanul értékelni, inkább a kőkemény megfigyelésekre alapozok. Ilyen például az, hogy planetromeon szinte senki nem ír vissza. Kipróbáltam, ugyanazok az emberek kevésbé írnak vissza nekem, mint egy szerintem nem olyan szép embernek.
2017. aug. 22. 18:31
13/24 anonim válasza:
Már pedig akkor ez lehet a legfőbb problémád. S míg nem tudod, hogy mi az konkrétan, addig meg sem tudod változtatni...
14/24 A kérdező kommentje:
Egyébként se fogok éveket belefeccolni ebbe.
2017. aug. 22. 18:58
16/24 anonim válasza:
Edzőterem, új frizura, normális divatos ruhák. A legrondább emberből is helyes férfit lehet faragni ezzel a 3 dologgal.
17/24 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy az én feladatom kijavítani azt, amit a természet rontott el.
2017. aug. 23. 15:12
18/24 Jani Belucci válasza:
Ne fogadd el, hanem tegyél ellene. Sportolj, egyél egészségesen, találj ki magadnak valami jó frizurát, vegyél pár divatosabb ruhát, amikben jól érzed magad. Az arcvonásaid kivételével bármin tudsz változtatni (sőt szakállal még azon is lehet korrigálni). Én egész kamaszkor alatt (kb 18 éves koromig) meg voltam győződve arról, hogy ocsmány vagyok, és nem kellenék senkinek. Aztán az évek alatt kikísérleteztem, hogy milyen ruhák állnak jól rajtam, milyen frizura emeli ki legjobban az előnyös arcvonásaimat, plusz növesztettem egy jól karban tartott szakállat. Most már a hetero ismerőseim szerint is jóképű vagyok. Szóval ne add fel, és fordíts magadra elég időt. Tanuld meg szeretni önmagad, de ugyanakkor ha nem tetszik valami, változtass rajta. Tedd oda magad kicsit, nem születik senki sem szexinek. Még a legjobb génekkel megáldottak is nézhetnek ki ocsmányul, ha nem figyelnek magukra.
19/24 A kérdező kommentje:
Vagy átvernek a heteró ismerőseid. Lássuk be, senki se szokta megmondani valakinek, ha ocsmány, ellenben a heteró ismerőseid bármilyen következmény nélkül mondhatják, hogy jóképű vagy, nekik soha nem kell felelniük ennek igazságtartalmáért.
2017. aug. 23. 15:55
20/24 Jani Belucci válasza:
A meleg ismerőseim és a lányok is ezt mondják, és valószínűleg van igazságtartalma, hiszen párral le is feküdtem. A legnagyobb bajod neked az az, hogy nincs elég önbizalmad. Első pár alkalommal én sem hittem nekik. De nem szánalomból mondják, hogy nagyobb legyen az önbizalmam, hiszen akkor már rég abbahagyták volna, mert néha már túlságosan is egoista vagyok, és még akkor is mondogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!