Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan fogadjam el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy sráccal (is) szeretnék lenni?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 18

Barátnőm még nem volt, fiúval is csak egyszer voltam, de ettől függetlenül tetszenek a lányok is, viszont olyan mértékű szexuális és lelki vonzalmat érzek a fiúk irányába, hogy egyszerűen nem tudok nem újra és újra a srácokra gondolni, a lányok mindig a háttérbe szorulnak.

viszont bennem van egy hatalmas félsz, mert ha elkezdenék fiúzni akkor ott van a kockázat hogy megtudják az ismerőseim a dolgot, ami csak azért lenne gáz, mert mi van ha 1-2 kaland után már alábbhagy a fiúk iránti vágyam és melegnek bélyegezve elkezdenék újra barátnőt keresni!?

2017. okt. 6. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Ne aggódj ezen, ésszel keress, nem menj bele minden kalandba az első jelentkezővel. Különösen igaz ez az itteni megkeresésekre is.

(Igen, sokan rá fognak ugrani a 18 éves kezdő fiúcskára)

2017. okt. 6. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Milyen koru srácok jönnek be?
2017. okt. 6. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Ne az alapján éld a magánéletedet, hogy az ismerőseid esetleg mit fognak mondani rólad.

Egyébként sem fogják megtudni, de ha meg is tudják nem fogja őket annyira érdekelni mint attól te félsz.

Ha fiúk ra vágysz sexuálisan, fiúval már voltál de lánnyal nem akkor valszeg meleg vagy.

Nem fog alábbhagyni az vágyad egy két kaland csak fel fogja tüzelni!

Hajrá!

2017. okt. 6. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Huszonévesen ugyanitt tartok :D De idén úgy döntöttem NEM ÉRDEKEL! AZ ÉN ÉLETEM! Azt úgy élem, ahogy akarom. Persze figyelek, hogy ne derüljön ki semmi, de érted. Szerintem ne izggulj. Élvezd az életed, mert egyszer vagy csak fiatal.
2017. okt. 10. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!