Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisoknál miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisoknál miért jóval gyakoribb a HIV fertőzöttek aránya?

Figyelt kérdés
Hisz ugyanúgy elkapható heteroszexuális együttlétek során, ugyanúgy nagyon sokan félrelépnek. Így egyszerűen nem értem.

2018. dec. 1. 19:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
hat en a showder klubban hallottam, hogy ' az aids nem terjed nyallal, csak ha veres nyal keveredik veres nyallal vagy ha ondos nyal keveredik veres nyallal' es viszautalnek egy elottem szolora, itt velhetoen gyakoribb a ver-ondo parositas.
2018. dec. 2. 01:13
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

A HIV nem terjed csak úgy, csak úgy tudsz megfertozodni ha HIV+ al vagy.

Ha 2 negativ sose lép félre akkor nem leszel HIV+ mivel ez egy vírus, nem baktérium.

A melegek közt azért terjes jobban mivel több a partner csere, és igen a nyálkahártya nem annyira "strapabíró" , de ha van 1 pár akik mindketten HIV- akkor semelyik sem fertozodik meg.

2018. dec. 2. 01:18
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Időpont ma 01:13

A Showder Klub valóban megbízható forrás, főleg akkor, ha orvostudományról van szó.

2018. dec. 2. 10:38
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert a természet így védekezik a homoszexualitas ellen. Nem véletlen, hogy van AIDS és hogy a legtöbb ebben vagy (még "csak" HIV-ben) szenvedő homoszexualis.
2018. dec. 2. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

#14 Bocs de te nagyon hülye vagy, ennek nincs köze a természethez és, hogy hogyan "védekezik".

Egyszerű: a hetero férfiaknál ott van a félsz, hogy ha nem húz gumit akkor becsúszhat egy gyerek. Főleg ha rendszeresen alkalmi kalandokban vesz részt. Melegeknél sokan nem húznak gumit, mert hát "minek az". Mondjuk mivel kb minden 2. meleg filmben a fele társaság aids-es és hiv-ben meghal, azóta azért tudatosabbak, többen figyelnek erre oda(szerencsére).

Szóval leginkább a felelőtlenség miatt van több meleg aki ezzel a betegséggel küzd.

2018. dec. 2. 11:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, hiv+, és aidsben hal meg, az AIDS, a végkifejlett, amikor 0 immunrendszered van, amit a HIV Virus gyengít.
2018. dec. 2. 14:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg, nekem az rémlik, hogy a HIV Afrikából származik, és onnan jött át, nem a melegek miatt, még a rabszolgákkal jött be.
2018. dec. 2. 14:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert ott van a "velem ez nem történhet meg" érzés, valamint a szexuális izgalom pillanatnyi hatása, amelynél nem az a lényeges, hogy védekezz, hanem az, hogy kívánod a szexet és/vagy a potenciális partnert. És persze az anális szexnél a gyereknemzés esélye nulla. Az i betűre a pontot pedig a tudatlanság, nem törödőmség teszi fel a pontot. Ha a szexuális partnereimet veszem tudomásul, akkor volt már olyan, aki megkérdezte beteg vagyok-e, mikor előhúztam az óvszert a zsebemből. De volt már olyan is, aki közölte, hogy ő egészséges, és ne féljek, mindez teszt és korábbi partnereknél való óvszer nélküli szex után.

Egyébiránt, ha megnézzük a felhozatalt, és a hozzáállást, akkor azt gondolom, hogy a heteroszexuálisoknak is egy része bőven lehet HIV fertőzött, ha alapul vesszük a biszexuális/homoszexuális férfiakat, akik párkapcsolatban/házasságban élnek nőkkel, és mellettük "kalandoznak". Azért kellemes lehet az is, amikor egy heteroszexuális férfi úgy lesz HIV+, hogy megszakításos védekezéssel fekszik le egy nővel, akinek volt dolga HIV+ meleg/biszex férfivel...

31/F

2018. dec. 2. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok hetero nem jár szűrésre.

Mivel a hív fertőzésnek nincsenek jelei, csak lappang a szervezetben, így nem is gondolnak rá, hogy esetleg ők is fertőzöttek lehetnek, meg sok hetero úgy van vele, hogy ez a melegek betegsége, pedig a heterok szervezete sem immunis a betegségre.

Sőt szerintem vannak olyan heteok is, akik aids-ben halnak meg, csak fogalmuk sincsen róla, mivel szűrésen nem jártak, így félrediagnosztizálják a halál okát.

2018. dec. 2. 17:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Három okból:

- Végbélen keresztül akármilyen meglepő, de könnyebb elkapni a fertőzést, mint vaginán keresztül.

- Rengetegen fél vállról veszik a védekezés kérdéskörét. Heteróknál azért van egy plusz visszatartó erő, a nem kívánt terhesség, de ugye melegeknél ez nincs, így hajlamosabbak a védekezés nélküli szexre.

- És végül: bár ez nem mondható ki általánosan, de általában a férfiak könnyebben hajlanak az alkalmi szexre, mint a nők.

Ezt a hármat összeadva szerintem elég egyértelmű.

2018. dec. 3. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!