Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisoknál vagy biszexuálisoknál mit jelent a szeretkezés és mit jelent a szex? Kifejtenétek részletesebben, hogy mi és hogyan történik a kétféle dologban?
Mert heteróknál mi különbözteti meg a kettőt?
Szerintem az, hogy a szeretkezés sokkal bennsőségesebb, érzelemdúsabb dolog. Tök mindegy hogy hetero vagy homo párról van szó.
Szeretkezés: finomban dugja be a kukiját a másik popsijába.
Szex: keményen dugja be a kukiját a másik popsijába.
"egyikük megdugja a másikat"
vagy a másikuk az egyiket...
esetleg mindketten megdugják a másikat :-)
Én inkább onnan közelítem meg a kérdést, hogy ha van egy számodra szimpatikus ember akivel boldog vagy és ha egy idő után nem találkoznátok hiányozna, akkor ti ketten biztos szeretkeznétek.
Azonban ha meglátnál egy srácot és kirakósoznál vele mindegy, hogy aktiv vagy passziv esetleg uni vagy és miután mindenki párosított mindent mindennel, ahogy akart, de a történtek után huzamosabb időre nem látjátok egymást, mert hát ugye szexkapcsolat lehet mégbelőle érzelem nélkül, és nem annyira hiányzik meg nem annyira töltenéd vele a napot, "ELVAGY NÉLKÜLE" akkor azt nevezném szexnek, nos így is megfelel a válaszom? :)
Amugy én még sose voltam szerelmes pedig a fiúk vonzanak, így nem tudom, hogy korrekt-e a válaszom
előző voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!