Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal többször szóba került a szeretkezés téma. Nagyon szeretjük egymást. Csak udvariasságból mondta vagy tényleg létezik ilyen? Többit lent!
A barátom többször megkérdezte már hogy nekem hogy lenne a jó ha oda jutunk és hogy képzelem el? stb.
Amikor én rákérdeztem neki mi lenne jó hogy tudnám felizgatni? stb.
Azt mondta "Kicsim én bármit várok rád csak lássam rajtad hogy szeretsz. Engem már az is felizgat ha átölelsz megfogod a kezem és megcsókolsz mert annyira gyönyörű vagy. Olyan szerencsés vagyok hogy velem vagy.Nekem csak az a fontos hogy neked legyen gyönyörű majd.
Én 23 éves vagyok a barátom pedig 25.
Csak udvariasságból mondta vagy tényleg létezik ilyen?
Én nem mondok ilyeneket a barátnőmnek, de a törődés mindennél többet ér! Valaki kimutatja valaki meg ki is mondja, hogy mit érez! Szerintem mondani bármit lehet, de sokkal nehezebb éreztetni a dolgot mint kimondani.
Létezik ilyen ember, tényleg szerethet!
óóóó ez annyira aranyos :)
irigyellek kedves kérdező :)
20A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!