Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél miért gyakoribb, hogy csak szexet akarnak párkapcsolat helyett?
Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 22:38
1/10 anonim válasza:
Nem csak a melegeknél gyakoribb,a heteróknal is nyugi
2/10 anonim válasza:
Mert hiányolják a faszt seggükből
4/10 anonim válasza:
Szerintem azért mert egy "kalandot" könnyebb létrehozni és a végén lépni. Mintsem kiépíteni egy kapcsolatot amit nem vihet utcára
5/10 anonim válasza:
Vannak olyan melegek akik kívánják a testiséget más férfiakkal, viszont a későbbiekben családot akarnak alapítani.
6/10 anonim válasza:
Én pl.azért,mert csak a farokra vágyom amikor rám jön az inger,de kielégülés után már nincs kedvem senkit kerülgetni a lakásomban...
7/10 anonim válasza:
#5 02:10
Akikről te írsz, azok a biszexek. Egy meleg nem akar feleséget, családot magának.
8/10 anonim válasza:
Nagyon sok meleg szeretne családot, csak a "modern" magyar társadalom nem teremti meg hozzá a feltételeket.
Egyébként szerintem is az a fő ok, hogy nehéz egy kapcsolatot titokban fenntartani. Ezt az is bizonyítja, hogy a világ boldogabbik felén egyre többen házasodnak, és élik nyíltan a mindennapi életüket a melegek.
9/10 A kérdező kommentje:
#8 Nem gondoltam, hogy manapság még mindig titkolni akarnák a dolgot. De végülis ez egy ésszerű magyarázat.
2018. aug. 11. 11:22
10/10 A kérdező kommentje:
#6 Amúgy hogyha szerelmes vagy, ezt nem úgy éled meg, mintha “kerülgetni” kéne valakit, nem egy sima lakótársról van szó bakker :D
2018. aug. 11. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!