Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisoknál van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisoknál van "inkábbférfi", " inkábbnői" szerep?

Figyelt kérdés
Pl. Lezbikusoknál egy inkább nőisesen viselkedő, öltözködő, szerepleosztású tag és egy "fiúsabb"

2018. jún. 26. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én érzelmesebb és bújósabb vagyok a páromnál. Ez persze nem jelenti azt, hogy Ő nem szeret, sőőt... Csak ő egy kicsit férfiasabban viselkedik, de ezt betudom annak, hogy az apja keményen nevelte a gyerekeit, és a nővére is keményebb kiállású ember. Emiatt kevésbé meri kimutatni az érzelmeit, de szerencsére nekem egyre nyitottabb ilyen téren is. Szóval ez inkább nevelés kérdése szerintem. Ő 27, én 26 éves vagyok, mindketten melegek.
2018. jún. 26. 12:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jún. 26. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolom hogy van egy fiúsabb meg egy lányosabb. Találkoztam már olyan passzívval aki sokkalta férfiasabb volt nálam :) De volt már olyan párom aki rettentő nyálas volt (aktív)
2018. jún. 26. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ez a megközelítés még mindig alapjaiban rossz.

Általában nincs lány szerep.

Mindketten fiúk / férfiak vagyunk, csak előfordul hogy az egyik fél férfiasabb, nehezebben mutatja ki az érzéseit stb.

Ehhez képest a másik fél kevésbé tűnik annak, olyan is van, hogy kifejezetten érzelmes (ezt néhányan nagyon tévesen összekeverik azzal, hogy akkor ez lány szerep).

Olyan is van, hogy valaki kifejezetten feminim, de ez heteró férfiaknál is van.

Azt hiszem sokan azért nem értik, mert kifejezetten a heteró világképen keresztül szeretnék megérteni, ahol rózsaszín meg kék van.

És nagyon tévesen itt is keresik a rózsaszínt, itt az nincs.

Itt egy harmadik szin van inkább, zöld.

És nagyon remélem, hogy érthető a párhuzam.

2018. jún. 26. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4: De jól leírtad. Ez tetszett. :D
2018. jún. 26. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi , jóp megfogalmaztad
2018. jún. 28. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
10%
Francokat, a legtöbb kis tündérke lányosfiú egyenesen elvárja, hogy a másik fél férfias kiállású, kisugárzású, megjelenésű, öltözködésű, magabiztos, saját lelki problémáktól mentes, magas, erős, nálánál idősebb, határozott, biztos állással és magas fizetéssel bírjon. Első másodperctől kezdve csak zsűrizni tudnak. Rosszabbak, mint a nők... A legtöbb melegnek titulált személy pszichológiáját tekintve simán vagy férfi vagy nő - persze hogy kialakítják a heteró társadalom modelljét önmaguktól is, nem kell azt másolni - olyanokat viszont, aki valóban gyökeresen mások lennének - és ebből kifolyólag abszolút másképp is gondolnák el a kapcsolati felállást - hát én összeszámolom az ujjaimon, hányszor látok sajnos.
2018. jún. 28. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Én crossdresser vagy, így nálunk volt nyilván. Én voltam a nő ő a pasi, mint egy átlagos hetero párnál. Pasim biszex volt. Nőként bánt velem az ágyban is és azon kívül. És tetszett :) De nem vártam el, hogy magassabb fizetése legyen stb...
2020. márc. 22. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!