Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szerintetek huszonévesen ciki szűznek lenni?
Én 21 évesen vesztettem el.
Nem ciki. Ne azért szexelj, mert azt gondolod, hogy ciki szűznek lenni. Majd érzed mikor jön el az ideje.
Nem az. Bár én a helyedben lassan lépnék ezen a téren. Én 21 évesen vesztettem el, és cikinek nem ciki az, ha sokáig nem voltál még senkivel, viszont magamon tudom, hogy nagyon nyomasztó érzés és lelki frusztrációt okoz. Ha lépsz ezen a téren, akkor sokkal nagyobb önbizalmad lesz és boldogabb ember leszel.
Nyilván a kérdést is azért írtad ki: másoknak tök mindegy, neked viszont elég rossz. Főleg, hogy nonstop mindenhol szex a téma, akár munkahely, egyetem vagy baráti társaságról legyen szó.
"Ne azért szexelj, mert azt gondolod, hogy ciki szűznek lenni. Majd érzed mikor jön el az ideje."
Ezek annyira jó mondatok, hogy muszáj még egyszer elismételni, kiemelni!!! Nagyon így van! Köszi #2-es (14:55)! :)
És még kiegészíteném azzal, hogy NE hirtelen felindulásból tedd meg először! Várd meg a számodra tökéletes első partnert. Én 21,5 évesen "elsiettem" a dolgot, türelmetlen voltam, már nagyon vágytam rá. Ezért nem a megfelelő srácot választottam és a várva várt nagy hatás is elmaradt. Ma már tudom, hogy várnom kellett volna még. Türelmesebbnek kellett volna lennem.
Attól függ szerelemből akarod-e elveszíteni.
Ha igen, szerelemből akarod, akkor nem ciki ha még szűz vagy.
Ha nem szerelemből akarod, akkor ciki hogy még nem tudtál partnert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!