Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Szerintetek huszonéve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Szerintetek huszonévesen ciki szűznek lenni?

Figyelt kérdés
23 éves, passzív srác vagyok.

2018. nov. 27. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az , nem mindenki meri kiélni a vágyait
2018. nov. 27. 14:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 évesen vesztettem el.

Nem ciki. Ne azért szexelj, mert azt gondolod, hogy ciki szűznek lenni. Majd érzed mikor jön el az ideje.

2018. nov. 27. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a szerelmet keresem szóval nem ciki 20/F
2018. nov. 27. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem az. Bár én a helyedben lassan lépnék ezen a téren. Én 21 évesen vesztettem el, és cikinek nem ciki az, ha sokáig nem voltál még senkivel, viszont magamon tudom, hogy nagyon nyomasztó érzés és lelki frusztrációt okoz. Ha lépsz ezen a téren, akkor sokkal nagyobb önbizalmad lesz és boldogabb ember leszel.

Nyilván a kérdést is azért írtad ki: másoknak tök mindegy, neked viszont elég rossz. Főleg, hogy nonstop mindenhol szex a téma, akár munkahely, egyetem vagy baráti társaságról legyen szó.

2018. nov. 27. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ne azért szexelj, mert azt gondolod, hogy ciki szűznek lenni. Majd érzed mikor jön el az ideje."

Ezek annyira jó mondatok, hogy muszáj még egyszer elismételni, kiemelni!!! Nagyon így van! Köszi #2-es (14:55)! :)

És még kiegészíteném azzal, hogy NE hirtelen felindulásból tedd meg először! Várd meg a számodra tökéletes első partnert. Én 21,5 évesen "elsiettem" a dolgot, türelmetlen voltam, már nagyon vágytam rá. Ezért nem a megfelelő srácot választottam és a várva várt nagy hatás is elmaradt. Ma már tudom, hogy várnom kellett volna még. Türelmesebbnek kellett volna lennem.

2018. nov. 27. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ szerelemből akarod-e elveszíteni.

Ha igen, szerelemből akarod, akkor nem ciki ha még szűz vagy.

Ha nem szerelemből akarod, akkor ciki hogy még nem tudtál partnert találni.

2018. nov. 27. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos nagyon rövid az élet és az ember hamar kifut az időből. Én is az "igazira" vártam és egy csomó évet elfecséreltem csak masztiztam. Már 30 multam és a fiatalok nem állnak szóba velem. Ha most lennék tini, én akármilyen korán elkezdeném.
2018. nov. 27. 18:24
 8/11 Atesz-91 ***** válasza:
100%
Én 25 évesen szeretkeztem először és szerintem nem ciki, hogy huszonévesen szűz valaki. Inkább jó, hogy nem szexelsz csak azért, hogy ne lógj ki a tömegből. Majd jön a nagy Ő, aki majd jól megérdemelten megkal. :)
2018. nov. 27. 18:35
 9/11 Atesz-91 ***** válasza:
100%
*megkap
2018. nov. 27. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévessen szűznek lenni nem! ciki. Természetesen vannak olyan emberek akik szerint az, de ők vagy végig mentek a fél városon, vagy rajtuk ment végig a fél város! Van olyan ismerősöm, aki megfogadta hogy addig nem fog szexelni, amíg meg nem találja az igazit.. Meg szerintem is... Van különbség a szex és a szeretkezés között..
2018. dec. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!