Az mennyire ciki hogy ha valaki huszonévesen plüssállattal alszik?
Figyelt kérdés
Huszonöt éves vagyok és bárány plüssállattal szoktam aludni állandóan. Ez nagyon gáz?2018. jún. 28. 21:56
1/9 anonim válasza:
19 éves vagyok és szintén a gyerekkori plüssállat a hálótársam.Szerintem egyáltalán nem ciki:D
2/9 anonim válasza:
Semennyire. A Feleségem plüss malackával aludt. Meg persze velem.:)
3/9 anonim válasza:
23 vagyok, plüsskutyával alszom.
Nem érdekel más mit gondol róla. :D
4/9 anonim válasza:
21 vagyok. Plüsskutya+unikornis+minnie egér kombóval alszom, valamint időnként egy cicával (ő él :D )
Én nem tartom cikinek.
5/9 anonim válasza:
Én 19 vagyok és egy 120 centis macival alszom, ami már 9 éves korom óta megvan. Én nem tartom cikinek, de ha más igen, én akkor is azzal alszom.
6/9 anonim válasza:
Csak akkor "ciki" ha nélküle nem tudsz elaludni....
pl. elmész ismerőshöz és vinned kell magaddal különben nem tudsz elaludni :)
7/9 anonim válasza:
31 éves vagyok és teli van az ágyam plüssökkel. Eddig soha senki nem tartotta furcsának. :) Jó... Én párnának is használom őket. :)
8/9 anonim válasza:
Nem ciki!!! En korhazban a pulcsimat gombocban oleltem magamhoz es azzal aludtam. De csak a korhazban. Lehet nekem is pluss kene, hogy jobban aludjak. Koszi az otletet! :))) Es tenyleg nem ciki, egy cumi az ciki lenne, de a pluss abszolut nem :)
9/9 anonim válasza:
Per pillanat 3 nagyobb plüss állat van az ágyban.A gyerek idehordja,aztán itt marad.Párnának is használjuk,a férjem rendszeresen azon alszik)44 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!