Tényleg "ciki" lenne huszonévesen sokat lenni anyukámmal és a kistesommal?
Évközben a suli miatt alig látom őket. Ha itthon vagyok is ritkán, csak hazaesek és inkább pihenek.
Úgy alakult, hogy augusztusban nem dolgoztam táppénz miatt, ezért próbáltam minél többet velük lenni.
Sok embertől megkaptam itt a faluban, hogy ciki, meg nincsenek barátaim, kamuztam, hogy dolgozom, "huu de gáz".
Mondjuk nem tudom mi rossz van abban, ha akár "dedós" programokra is elmegyek a 10 éves öcsimmel.
Így egyik sem igaz. A szüleim elváltak, apukámmal szóba sem állok.
Az sem igaz, h ő nincsenek barátaim, mert vannak, csak mivel 200 km-re járok suliba, nehéz összejárni. Máskor naphosszat velük vagyok, nyaralunk. Itt is vannak régi barátaim, akikkel gyerekkorunk óta jóban vagyunk.
Szóval nem tudom miért baj, ha velük mászkálok. Elmúltál 18 és ne is mutatkozz anyukáddal. Jobb, mint egyedül lenni
20 éves lány vagyok. Családom karácsonykor kimegy a testvéremhez külföldre, én nem megyek, mert a barátaimmal szeretnék szilveszterezni.
Másrészt, anyuval mi majd megyünk a Pesten most nyílt múmiás kiállításra, voltunk ketten a Bodies tárlaton is. Szoktunk sütizni, rokonokat látogatni.
Barátaimmal is találkoztunk nyáron, meg majd fogunk is.
Szóval, engem is meglehetne szólni, de szerintem az nem baj, ha valaki családdal is, barátokkal is tölt időt, szóval légy ezekre süket amit mondanak:)
Miért lenne 'ciki'?
Kinek/kiknek akarsz megfeleni? - a családodnak, vagy pedig a falubéli 'sokaknak'?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!