Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg "ciki" lenne huszonéve...

Tényleg "ciki" lenne huszonévesen sokat lenni anyukámmal és a kistesommal?

Figyelt kérdés

Évközben a suli miatt alig látom őket. Ha itthon vagyok is ritkán, csak hazaesek és inkább pihenek.

Úgy alakult, hogy augusztusban nem dolgoztam táppénz miatt, ezért próbáltam minél többet velük lenni.

Sok embertől megkaptam itt a faluban, hogy ciki, meg nincsenek barátaim, kamuztam, hogy dolgozom, "huu de gáz".

Mondjuk nem tudom mi rossz van abban, ha akár "dedós" programokra is elmegyek a 10 éves öcsimmel.

2018. aug. 31. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért adsz mások véleményére? Ha Te jól érzed magad velük (ez lenne a normális) és igényed van rá, annyit legyél velük, amennyit csak tudsz :-) Örülj neki, hogy ilyen vagy! Ne változz! :-)
2018. szept. 1. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 35 vagyok, több éves kapcsolat utáni szakítás után pár hónappal.

Anyukámmal fogunk menni Dél-Spanyolországba, meghívtam őt. Nincs ebben semmi, egy kis anya-lánya kiruccanás.

Én amúgy annak idején a hugommal voltam jó viszonyban (mint két jó barátnő, úgy voltunk, két év van köztünk). Én voltam 22 éves, ő volt 20 éves. Hét végén, amikor hazajött a koleszból, rengeteget lógtunk együtt ketten (mozi, színház, étterem, hatalmas séták, kirándulások). Engem is próbáltak oltogatni a munkatársnők, hogy nem normális ez. Nem tudom, miért ne lett volna az.

2018. szept. 1. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:
A fiam 21 a lányom 10 éves. Ha a fiam kéthetente hazajön, arra a pár órára elfelejti a suliját, a gondjait, a feladatait, visszaesik 10 évet és a hugával játszik... Vizibombáznak, rajzfilmet néznek, beszélgetnek... Örülök, hogy ilyenek. Ezek a pillanatok a legfontosabbak, hogy túléljük a szürke hétköznapokat :)
2018. szept. 1. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem ciki, hanem ez lenne a normális :) Ne foglalkozz az idiótákkal, akik szerint ez gáz. Velük van probléma, nem veled!
2018. szept. 1. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Hülye aki ezt mondja!
2018. szept. 3. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!