Manapság már ciki huszonévesen szülni?
Szrd le
Egyébként pont hogy nem ciki mostanában már semmi igazából
Úgyhogy ne érezd magad emiatt szarul
"Ha boltban vásárolunk sokszor rákérdeznek mennyi idős vagyok, hogy máris babám van."
És amikor mondod, hogy 23, akkor mit válaszolnak, hogy reagálnak?
Nem lehet, hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál? Ha csak 4-5 évvel tűnsz kevesebbnek, már simán nézhetnek tinédzser szülőnek.
21 voltam, mikor az első született. Nagyon sokszor éreztem, sőt érzem ugyanezt, amit írsz. Főleg mostanában, 24 vagyok és 36 hetes kismama az kistesóval.
Viszont rohadtul nem érdekel. 😉
Én tudom magunkról, hogy megfelelő körülmények között vállaltuk a gyerekeinket, mindenünk megvan mind anyagilag mind érzelmileg, tehát mindent neg tudunk nekik adni, amit csak szeretnénk.
Még azt is, amit mondjuk egy 35-40 évesen szülő anyuka nem fog tudni koránál fogva. Pl, én még biztosan fogok tudni futni az unokáim után. 😊
A legtöbb furcsán ránk nézőnek valószínűleg azzal lenne baja, hogy aki fiatal, az biztosan a semmire szült. Van ilyen is persze. De egyébként meg ahhoz sem lenne senkinek semmi köze!
Vannak akik számára ez "nem normális"
Én 23 vagyok és 6hónapos terhes, már most látom hogy vannak akik furán néznek rám. Bár talán az miatt is hogy fiatalabbnak nézek ki. Na de nem érdekel, nem gondolom hogy bárkinek joga lenne ez alapján elítélni.
Évek óta együtt vagyunk a párommal, megvan mindenünk, a babának is meg lesz. És érettnek érzem magam és felkészülten az anyaságra.
Mellesleg a doki szerint pont megfelelő korban vagyok.😊
"Sokszor érzem, hogy egyáltalán nem vesznek komolyan."
Kérdező, szerintem te nagyon gátlásos lehetsz. Egy 23 éves embert is komolyan vesznek, ha olyan fellépése. És ez a gyerektől független dolog.
Nekem, nagyvárosi embernek az is furcsa, hogy boltban megkérdezik (akár eladó, akár másik idegen vásárló), hogy hány éves vagy. Eszembe nem jutna idegen emberek korát firtatni nyilvános helyeken.
Van egy olyan gyanúm is, hogy csak te érzed úgy, hogy mindenki téged bámul. Az emberek bámulnak erre-arra, megnézik a különlegesen szépet és a különlegesen csúnyát.
Lehet, hogy téged, mint 23 éves jó nőt bámulnak meg. Nekem, férfiként, pl. ez lenne a legelső gondolatom. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!