Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a padtársam, hogyan tudhatnám meg hogy meleg-e?
Anno én is szerelmes voltam a padtársamba, de sajnos ott elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy heteró: a fiatal német-tanárnőt látva szabályosan felizgult, s sokat csajozott.
Te se kérdezz rá nyíltan, ahogy egyre többet beszélgettek, egyre több mindent megtudsz róla. Ha sokat beszél csajokról, akkor valszeg nem meleg, viszont ha nem, ill. soha nincs barátnője, akkor már lehet reménykedni.
Előttem lévő válasza bullshit.
Az égvilág rólam senki nem mondaná meg, hogy bi vagyok. De még is felizgulok a német tanárnőre, meg csajozgatok.
Egy meleg se jött oda hozzám kezdeményezni eddig, senki nem kérdezte, hogy biszex vagyok-e vagy, hogy meleg. Volt olyan is, hogy 1 és fél évig nem volt barátnőm.
Meg van cáfolva mindenhogy.
Már sok srácnak írtam olyanokat, hogy kitartás!
Nem szabad rárontani. Puhatolózni kell. kis részletekkel haladnod előre, hogy közben kiderítsd, mi a helyzet vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!