Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejön a padtársam, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a padtársam, hogyan tudhatnám meg hogy meleg-e?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok, és belezúgtam a padtársamba. Nincs barátnője, többnyire csajokkal barátkozik. Csak idéntől vagyunk padtársak (2 hete kb), és azóta folyton csak ő jár a fejemben. Eddig nem is igazán vettem tudomást róla, de most hogy vele töltöm órákon, és már szüneteken is gyakran a nap nagyrészét, valami megváltozott. Tetszik hogy olyan alacsony, és cuki, rendes stb, még jó jegyei is vannak. Párszor eljátszodtam, hogy úgy csináltam, mintha lemaradtam volna, és meg akarnék nézni egy sort a füzetéből, közbebn meg a lábam az övéhez simítottam, a széket közelebb húzva, aztán úgy maradtam az óra végéig. Őt látszólag nem zavarta, hogy a combom az övéhez ér, de lehet nem is érdekelte, mivel nem egy zárkózott típus - velem ellentétben. Én eléggé csendes vagyok, félek nyíltan rákérdezni, hogy meleg-e. Az viszont biztos, hogy nem igazán vannak fiú barátjai, mindig csajokkal beszélget, eddig is lány padtársa volt, viszont mostmár, hogy vele ülök órákon, úgy érzem, közel enged magához, elkezdett kibontakozni stb. De ha elmondanám neki, hogy mi a helyzet, jobb esetben igazam lenne, és talán összejönne valami, de lehet hogy nem meleg, és megútálna, amiért ezt feltételeztem róla, és másoknak is elmondaná, stb. Valahogy meg kéne tudnom, hogy mi az igazság, de nem akarok mindent elrontani azzal, hogy rányomulok, így nem tudom mit tegyek, hogyan tegyem.

2018. okt. 31. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Irj rá fb-n es kerdezd meg
2018. nov. 1. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Anno én is szerelmes voltam a padtársamba, de sajnos ott elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy heteró: a fiatal német-tanárnőt látva szabályosan felizgult, s sokat csajozott.

Te se kérdezz rá nyíltan, ahogy egyre többet beszélgettek, egyre több mindent megtudsz róla. Ha sokat beszél csajokról, akkor valszeg nem meleg, viszont ha nem, ill. soha nincs barátnője, akkor már lehet reménykedni.

2018. nov. 2. 20:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Előttem lévő válasza bullshit.

Az égvilág rólam senki nem mondaná meg, hogy bi vagyok. De még is felizgulok a német tanárnőre, meg csajozgatok.

Egy meleg se jött oda hozzám kezdeményezni eddig, senki nem kérdezte, hogy biszex vagyok-e vagy, hogy meleg. Volt olyan is, hogy 1 és fél évig nem volt barátnőm.

Meg van cáfolva mindenhogy.

2018. nov. 3. 16:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Már sok srácnak írtam olyanokat, hogy kitartás!

Nem szabad rárontani. Puhatolózni kell. kis részletekkel haladnod előre, hogy közben kiderítsd, mi a helyzet vele!

2018. nov. 3. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
sehogy...az ilyenek nem melegek sose
2019. jan. 4. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
89%
fogd meg a faszá.t a pad alatt :PPP
2019. jan. 4. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Ezer éves kérdés...de én mindig megvárom hogy a másik kezdeményezzen így legalább meg tudom akar e valamit
2022. júl. 31. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!