Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik a padtársam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik a padtársam, hogy tudassam vele? (meleg k. )

Figyelt kérdés
Állandóan meleg téma jön fel. Többször megkérdeztem hogy biszex-e de mindig nemet mondott. Volt hogy megfogta a combom és simogatta. Nagyon tetszik. Van egy olyan érzésem, hogy ő hajlandó lenne belemenni egy-két kalandba de csak Aktív szerepben. Ti tévő legyek? ill. Hogyan tudassam vele?

2013. szept. 21. 14:02
 1/8 anonim válasza:
100%
fiúk vagy lányok vagytok?
2013. szept. 21. 14:06
 2/8 A kérdező kommentje:
*fiúk
2013. szept. 21. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
PFFEjjj
2013. szept. 21. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele négyszemközt, és kérdezd meg tőle, hogy gondolt-e arra, hogy valamit is kipróbáljon egy másik sráccal...
2013. szept. 21. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg benne minnél jobb barátságot kiépíteni. Utána beszélgessetek a titkokról, és esetleg vezesd rá, hogy te biszex/meleg vagy, és hogy nagyon jó, meg minden, és ő esetleg nem-e gondolt már arra, hogy, milyen lenne...? Én ezt csinálltam, és hidd el, nagyon jó érzés, amikor ennyire megbíznak benned. Mellesleg ha 1 ember tudja, akkor még ha elkezd pletykálni, akkor sem hisz neki senki :) NAgy Rizikó nincs benne, ha pedig bejöttök egymásnak, akkor az nagyon jó érzés lesz :) Szurkolok! Hajrá! ;) :)
2013. szept. 21. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
az alkohol mindig bejön:D
2013. szept. 22. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
a padban megfognám a farkát
2013. szept. 22. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
mwsélj newki történeteket amit szeretnél ha tennétek,csak másra kitalálva... reakciobol sokminden kiderül...és:TITOKTATRTÁS FELSÖFOKON!
2013. szept. 23. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!