Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Meleg kérdés". Ha egy hetero-nak látszó srác tetszik nektek, ti hogyan közelítenétek felé srácok?
A kérdésedben van a válasz. Ha valaki hetero, akkor nem akar azonos neműektől többet, mint barátság. Pont. Ezt jó lenne ha minden meleg megértené végre. Nem vagyok homofób, vannak meleg ismerőseim, a fentieket ezzel együtt értékeljétek.
Szóval borítékolhatod a kudarcot.
Csak gondold végig. Én mint -mellesleg hetero- férfi azonnal észreveszem egy rohadt nagy tömegben is ha van olyan nő aki felfigyelt rám. Ha akar valamit, ha tetszeni akar nekem, az pedig kisüti a szememet. Rohadtul egyértelmű ha valaki akar a másiktól valamit.
Ez nyilván nálad is így van. Tehát ha ne vetted észre hogy tetszenél neki, akkor nyilván nincs mit észrevenni. Meggyőzheted magad az ellenkezőjéről, de annak csak pofáraesés lesz a vége.
én is hasonló helyzetbe kerültem.., de az ilyen helyzetek általában kudarcba fulladnak..
mert végül a meleg fél nem mer lépni o:
én viszont szeretnék, de nem tudom hogy tudassam ezt a 'heteró' féllel..
Nem tudok róla hogy volt-e barátnője, szóval valszeg nem..
Néha eléggé 'melegesen'(affajta elszólásai vannak, amik lehetnek akár jelek is><') viselkedik..
A lényeg, hogy nekem bejön a csávó, de nem tudom eldönteni, hogy akkor most mi van vele.
PS: elnézést, hogy idepofátlankodtam ezzel a kis írással o.o
'heterónak látszó'? Mindegy..
Nem hiszem el h nem tudod kideríteni h az e vagy nem, ha nem lehet rájönni a viselkedéséből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!