Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a padtársam, hogyan tudhatnám meg hogy meleg-e?
Hát,énszerintem még várakozz.
Amíg nem jön meg az ihlet , hogy végülis mi lehetne mégis a legcélravezetőbb; viszont azt nem tudom, hogy pl mennyi idő van még, ha a vége felé mondanád el. Meg most nemtom , mennyire jó ötlet, hogy esetleg megkérdezni, hogy mi a véleménye a melegekről, meg a biszexekről. De mondjuk ezt talán úgy, ha már legalább valami barátság ki lenne alakulva köztetek, talán az úgy jobb lenne olyankor megkérdezni, hogyha már tényleg minimum barátinak érzed a kapcsolatotokat; mondjuk ez már van, akinkél nagyon bizalmas szint; szóval lehet, hogy olyankor; meg még pl utána megkérdezhetnéd így, hogy "És mi a véleményed arról, hogy 'én' meleg vagyok?" Tehát talán így rá lehetne vezetni, és akkor így őszintén el tudnád mondani, és ha ő is meleg, és értékel, és vonzódik hozzád, akkor majd lép. De ez pl szerintem talán lehetne egy első lépés a te részedről, és akkor megnézed a reakciót. Ja és ha negatív lenne a véleménye, akkor már ne hozd fel, hogy te amúgy pont meleg vagy. Hanem akkor ott állj meg, és akkor tudatosítsad, hogy oké, hát akkor ez esélytelen. Vagy pl lehet azt mondaná, nincs baja velük; vagy pl esetleg mit mondana, ha megtudná, hogy az osztályból valaki meleg. Ebből is amúgy már félig levenné, hogy rólad van szó egyébkétn; de lehetne az is, hogy még csak felvetetted. Vagy nemtom. Amúgy lehetséges, hogy praktikus lenne azt mondani, hogy te amúgy biszex vagy, és vonzódsz a fiúkoz IS. Ez egy kicsit lódítás, de ha ő pl megveti a melegséget, vagy ilyen homofób, vagy minek hívják, hogy fél tőle , tart tőle, fenntartásai vannak ilyen emberekhez hozzáállásban, akkor például nem izél rögtön, nem kategorizál be, hogyha például pont olyan lenne. Viszont ha meg bír, amúgy meg lehet, hogy tökre tökös gyereknek tartana, hogy te ezt így bevállalod, bevallod. Meg pl nemtom, talán azért lehet, hogy érdemes lenne azt mondani, hogy biszex vagy mégisinkább, mert ha pl tényleg aki csak saját neméhez vonzódik, az furcsább lehet neki, mint aki mind a kettőhöz, és az talán közelebb állna hozzá, mégha pl nem is meleg, mintha valaki mind a két nemhez vonzódik, tehát neki az már távolibb lehet ha pl heteró, hogyha pasi létére valaki a lányokhoz nem is vonzódik, csakis a pasikhoz. Na, szal szerintem föl lehetne így vezetni, hogy mi a véleménye arról, ha valaki meleg; és akkor így megfigyeled a reakcióját, hogy mondjad -e tovább, vagy nem érdekli. Mert ha nem érdekli, akkor nem kell neki megmondani, hogy te is meleg/bi vagy.
*má az iskola végéig mennyi idő van még;
De ezt a kérdést viszont talán bármikor fölteheted neki, de talán , ha azt mondod, biszex vagy, nem fognak annyira kibeszélni, meg a homofóbok nem fognak annyira kinézni, vagy pl kerülni a társaságod; szóval lehet, hogy pl egyszerűbben elfogadnák az emberek, ha valaki biszex, mint aki meleg, mert jobban meg tudják érteni, jobban el tudják fogadni, hogy valaki az ellenkező nemen kívül -akihez általánosságban mindenki/a legtöbb ember vonzódik- mint azt, akit teljesen csak a saját neme érdekel. Szóval ha pl ezt meghallaná valaki más is , és elterjedne; akkor talán nem kerekedne belőle körülötted ekkora zűrzavar; tehát így meg finoman ki lehet puhatolni a másik embernek a reakcióját, és végülis pl szerintem önvédelemből talán lehetséges, hogy jobb lehetne tán ténylegesen azt mondani, hogy biszex vagy; mert tehát az az átlag embernek pl lehet, h kevésbé furcsa, vagy szokatlan.
*saját nemén kívül -akihez a többség -még a sajátjához is vonzódik
(még az idézőjel vége után)
Lehet, hogy csak szerintem jó ötlet, de én a helyedben valószínű ezt tenném:
Írj egy kisebb papírra üzenetet neki “Szia ...! Csak szeretném ha tudnád, hogy nagyon bejössz. Szívesen kerülnék közelebb hozzád! Szép napot kíván, egy meleg osztálytársad” és amikor nem látja tedd a cuccai közé, vagy valami hogy megtalálja. Ha tényleg jóban vagytok akkor szerintem működhet, hidd el, ha ő is meleg, minden erővel azon lesz, hogy kiderítse hogy ki írta. Ha fennhangon szétkürtöli akkor nem meleg, te pedig tagadhatsz mindent 😉 hajrá 😊
Kitartas neked szoritok
Az utolso hozzaszolonak meselj mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!