Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan szerzik a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szerzik a magyar srácok a Prepet?

Figyelt kérdés
Csomo sracnal latom kiirva, de en ugy tudom, hogy Magyarorszagon legalisan nem lehet hozzajutni. Vajon masik orszagbol szerzik be? Valaki avasson mar be:)

2018. okt. 31. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
A prep az micsoda?
2018. okt. 31. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha a HIV megelőzésre gondolsz, akkor gondolom gyógyszertárban.
2018. okt. 31. 19:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Különködöl kell rendelni, Anglia, Német stb.
2018. okt. 31. 19:51
 4/10 A kérdező kommentje:
De ez egy gyogyszer amit orvosi felugyelet alatt kell szedni, nem pedig egy vitamin amit csak ugy ossze-vissza lehet
2018. okt. 31. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
4. Na most ha nem lehet össze vissza szedni (nyilván), akkor miért is gyakorin akarsz utánajárni a beszerzését illetően? :D
2018. okt. 31. 20:13
 6/10 A kérdező kommentje:
En nem akarom szedni, de fura, hogy annak ellenere, hogy itt nem lehet hozzajutni sokan szedik.
2018. okt. 31. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szedheted orvos nélkül is csak drága azt annyi.
2018. okt. 31. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg Magyarországon is hozzá lehet jutni recepttel, viszont úgy iszonyat drága. Én két opcióról tudok: Truvadat nem, de egyéb indiai és thai generikumokat lehet online rendelni angol címre és onnan továbbküldetni...gondolom így csinálja a többség, ez szerintem viszont több sebből vérzik, a legnagyobb baj az, hogy így semmi nem kötelez a rendszeres orvosi kontrollra. A másik, szerintem járható út az az, hogy Németországban háziorvosnál (nagyvárosokban sok, meleg férfiakra specializálódott praxis is van) iratod fel magadnak és végezteted el 3 havonta a szükséges teszteket. Ehhez még német biztosítás sem kell, mert jelenleg a német egészségbiztosítók sem állják a prepet, szóval ezt ott is mindenki magának fizeti. Így egy hónapra 50 euró a prep + a tesztek ára 3 havonta.
2018. nov. 1. 07:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Elküldtem a linket. Bár most látom, hogy nem akarod szedni. Szerintem érdemes, inkább, mint a HIV-es art gyógyszereket szedni.

Szerintem 2018 második fele óta már Magyarországon is ,,mindhiába'' lett valaki HIV+. Hiszen a megelőzés gyógyszere elérhető. Nem hiszem, hogy a prep erkölcsi vagy morális kérdés lenne, azzal kapcsolatban, hogy akarnak-e az emberek gumit használni. A vírusnak nincs erkölcse. Állami feladat lenne, hogy elérhetővé tegyék, de mivel itt sajnos eléggé melegellenes a közeg, erre csak nagyon sokára kerülhet sor. Ráadásul sokan elleneznék azt, hogy állami pénzt költsenek, pedig a tavalyi statisztika alapján több nő halt meg AIDS-ben, mint férfi. Tehát nem csak a melegekről szólna (nem csak férfiakról), hanem nőkről is.

2018. dec. 24. 08:43
 10/10 A kérdező kommentje:
De gyogyszert orvosi felugyelet kell szedni, en az internetrol biztos nem rendelnek ilyet. Egyebkent igazatok van, Magyarorszagon is lehet kapni valahol, de elet draga.
2018. dec. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!