Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy heterobol könnyen lesz meleg vagy biszex, de melegből soha nem lesz hetero?
Ez már születèskor eldől, hogy ki lesz hetero, homoszexuális vagy biszex.
Én biszex vagyok és sokáig heterónak gondoltam magam mert ugye egy ideig csakis kizárólag a fiúk érdekeltek aztán rájöttem, hogy a lányok is. Vannak homoszexuális ismerőseim és ők azt mondták, hogy mindig is tudták, hogy azok. Más az mikor próbálja valaki elhitetni magával, hogy heteroszexuális közben meg nem az.
Ha heteroszexuális az ember nem lehet sem homoszexuális sem biszexuális. És igen, egy homoszexuálisból sosem lesz hetero. :D
A "melegek" kupacba bevágott emberek közül, akinek pszichológiai másságon alapszik a dolog (lányos passzívok), azok születésüktől fogva egyértelműen másképp működnek, messze nem csak orientációs téren. Akik pedig kizárólag orientációs mássággal rendelkeznek (értsd: milyen testalakzatra izgul fel) nem születésüktől fogva olyanok, mert óvodás gyereknek ilyen izgalmai nincsenek. Ez csak valamikor tizenévesen fogja felütni a fejét, de attól még ugyanúgy nem ő választja meg, milyen sorsot húz ez ügyben, ahogy azt se, hány centi magasra nő.
Olyan nincs, hogy valakiből valami más lesz, legfeljebb úgy élik/éljük meg, mivel rengetegen elnyomják önmagukat is, és sokáig hazugságban élnek. A "melegek bolygóján" a heteróknak kéne hazugságban élni, és ha egy-egy előbújna, úgy tűnne, melegekből lesznek a heterók.
"nem születésüktől fogva olyanok, mert óvodás gyereknek ilyen izgalmai nincsenek. Ez csak valamikor tizenévesen fogja felütni a fejét..."
Ha ebből indulok ki, akkor senki se a születésétől kezdve hetero- vagy homoszexuális, mert óvodás gyerek még nem érez nemi vágyat senki iránt. A hetero sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!