Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándult heteroból ilyen könnyen lehetek meleg?
Baromság csak úgy nem alakulnak át az emberek mint a trasformers -.-"
Nyilván való ,h benned mindig is volt hajlam.
Az egy más kérdés ,h ennek a srácnak sikerült felszínre hoznia.
Valószínűleg jó mélyen el volt nyomva benned ez a dolog .
Amúgy meg sokan el vannak tévedve semmit sem jelent az ,h hány barátnőd volt vagy ,h mekkora nőcsábász vagy.
Sokan fél életük leélése után tudatosulnak másságukkal.
Akár feleség+gyerek mellet.
Semmit sem számít...... a társadalom által felállított normák ilyen nagy nyomást gyakorolnak egyes emberekre.
Sokszor képesek annyira elnyomni magukban ezt a dolgot,h már már ők is elhiszik ,h heterók.
De persze idővel ráébrednek ,h valami nagyon nincs rendben.Ilyenkor jön a ráébredés ,h hazugságban élt éveken keresztül annyira szeretett volna megfelelni a társadalom által "normálisnak" mondott életképben.
ez kicsit olyan "kiváncsi bi" szerű. mármint,hogy szereztél egy srácot és vele... ha más sráccal nem.
Aztán,ha majd oda jutsz,hogy más srácokkal is akkor bi vagy,de csak ha még izgatnak csajok is.
Ha majd csak a kukira bux akkor mondhatod,hogy homár vagy.
"Konkrétan volt szex is?"
vs
"hagytam hogy kényeztessen ezt több ilyen találkozó követte"
ez konkrét szex. akkor is, ha nem dugnak.
Sziasztok!
Van egy kollégám, aki nagyon tetszik, de hetero. Külsőre van benne egy adag feminimitás (ami megtévesztett), de kizárólag nőkkel volt még, és azokat is szereti. Többször rányomultam, és hagyta, hogy megöleljem, fétisizáljam az izmait, persze csak kézzel. Illetve néha megcsókoltam a nyakát. Ledermedt: Sok volt neki, de nem taszított el durván, és nem ütött meg, de mondta, hogy álljak le, különben vége a barátságunknak. Amit nem is kockáztatnék, mert barátnak is tekintjük egymást, így óvatos vagyok az alkohollal ha vele vagyok :-) Azóta Van, hogy egy órát beszélgetünk telefonon mindenről, és abszolút megért, hogy megtetszett nekem, és jól is esett neki, hogy tökéletesnek gondolom, és nem baj, ha flörtölök, bókolok neki, csak a 30 cm-es távolságot tartsam be, erre kért. Na ilyen a jó fej hetero :-)
Én is bi vagy mi vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!