Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Találhatok olyan fiút szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok olyan fiút szerintetek aki normális kapcsolatot keres nem alkalmit? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még nem volt barátom,de lassan már szeretnék sajnos eddig csak olyan srácokkal váltottam üzenetet akik egyből a lényegre tértek :/

2018. okt. 18. 17:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

En is ugy tapasztalom, hogy nehez. Az egyik elottem szolohoz hasonloan en is Budapesten keresnem a parom, keves sikerrel. En is eleg valogatos vagyok, de ennek ellenere mar volt egy 5 honapos kapcsolatom, ami jo volt csak kiderult, hogy nem ugyan azt akarjuk. Ezert en azt tanacsolom, hogy ne siesd el. Varj es huzd el az ismerkedest. Az alatt meg szexelni is lehet.

19/f passziv

2018. okt. 19. 08:29
 12/20 ftf1983 ***** válasza:
80%
Először is, kapcsolatot keresni nem lehet. Meg kell ismerni új embereket és sose tudhatod kivel mi alakul. Egy alkalmi dugásból is lehet sok éves kapcsolat, nem egy ilyen párt ismerek. Ha jönnie kell annak a bizonyos illetőnek, akkor jönni fog. Én a páromat az Instan ismertem meg. Volt egy képe, ami miatt ráírtam és elkezdtünk dumálni csak úgy mindenféle szándék vagy cél nélkül. Aztán találkoztunk és onnantól jöttek a dolgok. Nem volt semmi tervezve vagy célul kitűzve. Egy baráti dumálásból most már együttélés lett.
2018. okt. 19. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Nehéz, sajnos. Én is próbálkozom már egy ideje sajnos akik nekem bejönnek akár testileg akár szellemileg akár mind2 azoknak nem én kellek.

18/f

2018. okt. 19. 12:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz, baromi nehéz. Én 21 vagyok és még mindig nem volt senkim. Sokszor fáj mert látom, hogy más boldog én pedig nem, de sokszor igyekszem erre nem gondolni és másba temetkezni inkább. Tényleg baromi sokan vannak azok, akik csak a szexre mennek, semmi más nem érdekli őket, úgy váltogatják a fiúkat mintha tárgyak lennének. Tőlem ez annyira idegen, én is egy társat szeretnék magam mellé, akivel kiegészítjük egymást és kölcsönösen motiváljuk egymást, akivel össze lehet bújni, akivel megvigasztaljuk, erősítjük egymást. Ezek egy alkalmi kapcsolatnál nincsenek meg, az egy rideg valami, amire arra szolgál, hogy mindkét fél szexuális igényei kielégítődjenek, ennyi és nincs benne több.
2018. okt. 19. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia! Sokan mondják, hogy majd megtalál, ne keresd… és így fog nem megtalálni. Négy évem alatt egy fiúval jött össze, az is pofára ejtett. Legnehezebb helyben találni fiúkat. 18fm Szeged
2018. okt. 19. 14:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Sajnos meg tudom erősíteni, nagyon nehéz találni bárkit aki komolyan gondolja. Tény, hogy én is "válogatós" vagyok, de fordítva is így van, aki nekem tetszik annak meg én nem jövök be. Azért reménykedem, hátha rámtalál egyszer...
2018. okt. 19. 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Sweet dreams :')

Én inkább cölibátust fogadok lassan, nem tartom kizártnak, hogy azt könnyebb betartani, mint normális párkapcsolatot találni XD

2018. okt. 20. 14:13
 18/20 anonim ***** válasza:
17-es, vagyunk páran jaja, de még többen akik össze-vissza mindenkivel, hát annak egészségére:D
2018. okt. 20. 14:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy találhatsz.
2018. okt. 21. 12:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább ugy vagyok vele, hogy szex nem kell, anno ritkán gondoltam rá, most már inkább egyetemre koncentrálok, meg keresek melot, tervezem, hogy keresek pénzt és lesz egy álom kecom :)

Akkor inkább egy jo ölelés, ennyi

Igen sokszor borzaszto amikor eszembe jut vagy látok másokat, olyankor pár napig szenvedek és igyekszek mással foglalkozni, elfelejteni, aztán ha sikerül elfelejteni ugy könyebb tervezni a dolgokat, hisz ugye hiába várod a kapcsolatot, attol még se munkád, sem másod nem lesz, a keresgélés idő kiesés, amugy is paráztam a srácoktól, hát még valakivel össze jönni, nehezen tudom elképzelni, hogy működne, hogy valakihez illek.

Tanulni sokkal könyebb, meg épiteni a jövőt, segiteni a családtagjaimnak, mint valakit találni.

23 éves vagyok, csak egyre keszekuszább, jo ha 3 fiut ismertem meg egész idáig, még beszélgetni is nehéz volt, nemhogy randizni vagy bármi, meg van hogy elég ratyi hátérrel rendelkezünk, melegek, szoval, számomra, minden könyebb ami nem a pasizásról szól, meg a szexről.

Tul bonyolult ez nekem, ugyhogy ha tudok tanácsolni valamit az az, hogy keresgélj magad mellé, de ne feledkezz meg az életedről, pl én szeretem a növényeket, szoval ha pasim nincs, a kis virágokkal foglalkozni kell :) és azok is segitenek sokat

Szoval egy jo hobbi :) az legyen

Meg kitartást :)

2018. okt. 21. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!