Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan fiút szerintetek aki normális kapcsolatot keres nem alkalmit? :/
Sziasztok!
Még nem volt barátom,de lassan már szeretnék sajnos eddig csak olyan srácokkal váltottam üzenetet akik egyből a lényegre tértek :/
En is ugy tapasztalom, hogy nehez. Az egyik elottem szolohoz hasonloan en is Budapesten keresnem a parom, keves sikerrel. En is eleg valogatos vagyok, de ennek ellenere mar volt egy 5 honapos kapcsolatom, ami jo volt csak kiderult, hogy nem ugyan azt akarjuk. Ezert en azt tanacsolom, hogy ne siesd el. Varj es huzd el az ismerkedest. Az alatt meg szexelni is lehet.
19/f passziv
Nehéz, sajnos. Én is próbálkozom már egy ideje sajnos akik nekem bejönnek akár testileg akár szellemileg akár mind2 azoknak nem én kellek.
18/f
Sweet dreams :')
Én inkább cölibátust fogadok lassan, nem tartom kizártnak, hogy azt könnyebb betartani, mint normális párkapcsolatot találni XD
Én inkább ugy vagyok vele, hogy szex nem kell, anno ritkán gondoltam rá, most már inkább egyetemre koncentrálok, meg keresek melot, tervezem, hogy keresek pénzt és lesz egy álom kecom :)
Akkor inkább egy jo ölelés, ennyi
Igen sokszor borzaszto amikor eszembe jut vagy látok másokat, olyankor pár napig szenvedek és igyekszek mással foglalkozni, elfelejteni, aztán ha sikerül elfelejteni ugy könyebb tervezni a dolgokat, hisz ugye hiába várod a kapcsolatot, attol még se munkád, sem másod nem lesz, a keresgélés idő kiesés, amugy is paráztam a srácoktól, hát még valakivel össze jönni, nehezen tudom elképzelni, hogy működne, hogy valakihez illek.
Tanulni sokkal könyebb, meg épiteni a jövőt, segiteni a családtagjaimnak, mint valakit találni.
23 éves vagyok, csak egyre keszekuszább, jo ha 3 fiut ismertem meg egész idáig, még beszélgetni is nehéz volt, nemhogy randizni vagy bármi, meg van hogy elég ratyi hátérrel rendelkezünk, melegek, szoval, számomra, minden könyebb ami nem a pasizásról szól, meg a szexről.
Tul bonyolult ez nekem, ugyhogy ha tudok tanácsolni valamit az az, hogy keresgélj magad mellé, de ne feledkezz meg az életedről, pl én szeretem a növényeket, szoval ha pasim nincs, a kis virágokkal foglalkozni kell :) és azok is segitenek sokat
Szoval egy jo hobbi :) az legyen
Meg kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!