Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Két passív srác élhet normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két passív srác élhet normális kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy én is passzív vagyok s a párom is lehet így normális kapcsolatunk, hogy legyünk az ágyban is boldogok?

2016. jan. 6. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Van pár szerszám amit érdemes kipróbálnotok. Szexshopban nézzetek körül. Egy próbát biztos megér.
2016. jan. 6. 22:00
 2/7 A kérdező kommentje:
semmi segédeszközre nem gondoltam lehet valamelyikünk aktív?
2016. jan. 6. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

tégy egy probát. probáld ki magad aktivként!

csak egy proba!

2016. jan. 6. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
szerintem hosszú távon nem nagyon fog működni főleg ha full passzívak vagytok, mert hiányozni fog mindkettőtöknek hogy egy dominánsabb aktív rendesen "elintézzen", vagy esetleg az működhet ha bevesztek egy aktívat időnként és hármasban csináljátok, de ez már egyén függő mennyire lennétek benne egy ilyen szituban
2016. jan. 6. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Három eset lehetséges:

1. Beszereztek pár játékszert.

2. Felváltva aktívkodtok (ki tudja, lehet egyikőtök akár meg is szereti az aktívkodást).

3. Ha nyitottak vagytok a hármasozásra, ismerjetek meg egy aktív srácot, aki esetleg visszatérő is lehetne, persze ezt előtte meg kell beszélnetek.

2016. jan. 6. 23:50
 6/7 ftf1983 ***** válasza:
97%
Ismerek olyan párt ahol mindkét fél passzív volt, aztán jött a szerelem és most már mind a kettő uni és felváltva dugják egymást és lassan 2 éve tart már a kapcsolatuk. De ha ilyesmi változás nem történik meg és mind a ketten maradtok passzívok, akkor előbb-utóbb a vágy közbe fog szólni...
2016. jan. 7. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Nagy szerelem esetén szerintem minden változhat. Írj privátot ha szeretnéd, hogy részletesebben, saját tapasztalattal is válaszoljak :)
2016. jan. 11. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!