Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elkezdett érdekelni a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdett érdekelni a szex, de nem akarok kapcsolatot. Ez normális?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még szűz. Nem akarok barátot egyenlőre viszont érzem magamon, hogy lennének igényeim. Ha lenne egy olyan fiú akivel kölcsönösen szeretjük egymást nyilván lefeküdnék vele de nincs egyenlőre ilyen. Maszturbálást, hogy lehet fokozni, hogy teljesen kielégítsen? L
2018. aug. 6. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt írd még ki, hogy privátot nem kérsz!
2018. aug. 6. 10:18
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen normális ha 18 évesen érdekela szex még akkor is ha szűz vagy

Az is normális ha nem akarsz még párkapcsolatot

De azt tudnod kell hogy az első szex nagy mérföld kő

Nagyban befolyásolja a többi kapcsolatodat és a szexuális életedet

Ne arra akarj törekedni hogy na mostmár akkor mind1 csak ne legyek szűz

Ne valami buliban az első pasinak a mocskos wc-ben addoda magad ahol a nagy siettségben a gumi is elmarad

Olyannal legyen az első akit idmersz és 100%-ig megbízol benne

Nem kell feltétlenűl h a pasid legyen

De ne legyen akárki

24N

2018. aug. 6. 10:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Tudsz bőven válogatni és megélni vágyaidat !
2018. aug. 6. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
A mai világban ezt szerintem könnyű megoldani, és még masztizni sem kell hozzá😀
2018. aug. 6. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Ime az idealis csaj: 18 eves, szexelne, kapcsolat nem kell neki. Szomszedomba kolteozhetnel kerdezo. ;-)

40f

2018. aug. 6. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen normális és nem fog senki lecédázni azért, ha valakivel esetleg lefekszel úgy, hogy megbeszélitek, nem akarsz folytatást.

A masztizás sajnos sok nőnél kevés, de csináld, mindig változatosan, ismerd ki a tested, aztán a szex is sokkal jobb lesz, ha el tudod mondani a srácnak hogy mit szeretsz.

Bár én férfi vagyok így nyilván más a helyzetünk, de én is úgy kezdtem hogy egy barátság extrákkal kapcsolatom volt. Aztán egy idő után rá jöttem, hogy ez semmivel nem több, minthogy van egy élő szexjátékom és érzelmek nélkül már azt mondom, hogy sokkal kevesebbet ad.

2018. aug. 6. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Tok normális
2018. aug. 6. 13:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Nekem is hiányzik a szex de nem akarok kapcsolatot épp most. Viszont vágyok egy kis gyengédségre és erotikára egy szimpatikus lánnyal. Csak azt adnám vissza amit kapok. Törődést kényeztetést tiszteletet kedvességet bizalmat stb. Utána nagyon kedves személlyé válna a szememben de nem lennék szerelmes vagy ilyesmi de szerintem szép lenne.

Viszont az emberek jelentős része nem elég érett sem agyilag sem érzelmileg az ilyen kapcsolatokhoz...

30F

2018. aug. 6. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, sehol sincs az kőbe vésve, hogy az elsőnek párkapcsolatban kell megtörténnie. :) L
2018. aug. 6. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Tök normális. Mi tart vissza attól, hogy válassz egy srácot?
2018. aug. 6. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!