Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdett érdekelni a szex, de nem akarok kapcsolatot. Ez normális?
Teljesen normális ha 18 évesen érdekela szex még akkor is ha szűz vagy
Az is normális ha nem akarsz még párkapcsolatot
De azt tudnod kell hogy az első szex nagy mérföld kő
Nagyban befolyásolja a többi kapcsolatodat és a szexuális életedet
Ne arra akarj törekedni hogy na mostmár akkor mind1 csak ne legyek szűz
Ne valami buliban az első pasinak a mocskos wc-ben addoda magad ahol a nagy siettségben a gumi is elmarad
Olyannal legyen az első akit idmersz és 100%-ig megbízol benne
Nem kell feltétlenűl h a pasid legyen
De ne legyen akárki
24N
Ime az idealis csaj: 18 eves, szexelne, kapcsolat nem kell neki. Szomszedomba kolteozhetnel kerdezo. ;-)
40f
Teljesen normális és nem fog senki lecédázni azért, ha valakivel esetleg lefekszel úgy, hogy megbeszélitek, nem akarsz folytatást.
A masztizás sajnos sok nőnél kevés, de csináld, mindig változatosan, ismerd ki a tested, aztán a szex is sokkal jobb lesz, ha el tudod mondani a srácnak hogy mit szeretsz.
Bár én férfi vagyok így nyilván más a helyzetünk, de én is úgy kezdtem hogy egy barátság extrákkal kapcsolatom volt. Aztán egy idő után rá jöttem, hogy ez semmivel nem több, minthogy van egy élő szexjátékom és érzelmek nélkül már azt mondom, hogy sokkal kevesebbet ad.
Teljesen normális. Nekem is hiányzik a szex de nem akarok kapcsolatot épp most. Viszont vágyok egy kis gyengédségre és erotikára egy szimpatikus lánnyal. Csak azt adnám vissza amit kapok. Törődést kényeztetést tiszteletet kedvességet bizalmat stb. Utána nagyon kedves személlyé válna a szememben de nem lennék szerelmes vagy ilyesmi de szerintem szép lenne.
Viszont az emberek jelentős része nem elég érett sem agyilag sem érzelmileg az ilyen kapcsolatokhoz...
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!