Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan fiút szerintetek aki normális kapcsolatot keres nem alkalmit? :/
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Még nem volt barátom,de lassan már szeretnék sajnos eddig csak olyan srácokkal váltottam üzenetet akik egyből a lényegre tértek :/
2018. okt. 18. 17:40
1/20 anonim válasza:
Sajnos nem egyszerű, a legtöbb kalandot keres, a helyes és rendes fiuk többnyire már kapcsolatban vannak. Én is komolyabbat kerestem, eddig sikertelenül, még hozzá Pesten, ahol elvileg nagyobb is a "választék", de még ígyse könnyű. Bár, bevallom én még erősen válogatós is vagyok, ami még tovább neheziti a dolgot. Ha igazán akarod, akkor légy kitartó, sok sikert:)
2/20 anonim válasza:
Brutál nehéz, de az a titka a dolognak, ha nem adod fel. Eröltetni nem szabad, várd, hogy magától megtaláljon. Ezt szoktam mondogatni magamnak is, és akkor kicsit jobb :)
4/20 anonim válasza:
Szia, sziasztok - "normális kapcsolatot" szerintem közös érdeklődési kör mentén érdemes keresni.
Erre vonatkozó kitöltetlen adatok sajnos alapon gyanúsak.
Sétálni, várost nézni, kirándulgatni fiúk sem lusták a cél érdekében...
Viszont ezek csak a kezdeti nehézségek,
később családot alapítani, gyermeket vállalni lesz kihívás.
6/20 anonim válasza:
Ne interneten ismerkedj, ha komoly kapcsolatot szeretnél!
8/20 anonim válasza:
Világ életemben csak alkalmiztam, az utolsó "ismeretlennel" most egy pár vagyok, pedig én titkoltam, nem akartam elmondani senkinek sem... Most meg mindenki tudja és boldog vagyok ☺️
9/20 anonim válasza:
Én ugyan 46 vagyok, heterónak álcázott előélettel, de mára már tudom, hogy mit (kit) szeretnék. De sajna mindenkit csak a centik és az aktívpasszív skatulyázás érdekli, semmi más. Nem tudom én sem, merre kellene elindulnm.
10/20 anonim válasza:
Szerintem a lényeggel kell kezdeni, mert ha egy évig csak randizgatok, meg közös program stb. és amikor sor kerül az első szexre és nem jó vele, akkor rápazaroltál egy évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!