Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mert nem szeretem a focit, ezért le kell engem bu. Izni? Szerintetek igazságos ez? Ettől lesz férfi a férfi? Mert ezt mondták nekem.
ha ennyi mindenhez értesz hogy tud ez rosszul esni? ki mondta ezt rád amugy?
27f hetero vagyok. Én se nézek focit :D egész életemben lexartam. Szerintem aki a foci miatt hiszi magát férfiasnak, annak hiányzik néhány igazi férfias tulajdonsága. Talán szar teste van és kis farka. Egyébként a foci nézés és kőműves munkák is ink köthetőek a férfiakhoz mint a nőkhöz. De az az igazán férfias amit nő nem tud megtenni biológiai értelemben. Szóval ha valaki férfias akar lenni az rendesen dugja meg a nőjét minden nap. Szerintem legyen ez a férfias.
Akik ezt mondták azokkal van valami hiba!
Engem sem érdekel a foci. Már túl vagyok az életem derekán, de még senki sem Bu*Zi*Zott le! De nem is ettől függ!
Azért van ez az elgondolás,mert a foci a legnézettebb sport.
A sportot többségében férfiak nézik.
A férfiak nagyobb arányban homofóbok.
Érdekes módon a legbeképzeltebbek a focisták,pedig sokkal nehezebb sportok vannak a világon,amivel sokkal kevesebbet keresnek.
Általában a focirajongó többsége butább,mint az átlag.
(Halkan megjegyzem, hogy a melegek is lehetnek ugyanúgy férfiasak.)
Egyébként kérdező, igazuk van az előttem szólóknak, hogy ne foglalkozz mások véleményével, ha igazi férfinak érzed magad, akkor az is vagy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!