Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/biszex fiúk, ti megszoktátok nézni az öltözőkben-zuhanókban a többi férfi péniszét?
Figyelt kérdés
2018. okt. 15. 16:21
1/9 anonim válasza:
Igen meg,de látom, hogy engem is megnéznek.
2/9 anonim válasza:
Igen rendesen megszoktam tekinteni.
3/9 anonim válasza:
Sajnos nagyon homofób világban élünk. Szívesen megnézem, méregetem a másikét, de csak óvatosan, hogy ezt ne vegyék észre, a kellemetlen helyzetek elkerülése végett.
4/9 anonim válasza:
Nem feltűnően, csak a szemem sarkából :D
Bár a heterók is van, hogy megnéznek, vagy megnézik egymást :D szóval..
5/9 anonim válasza:
Én mindig megnézem a többi fiú farkát a zuhanyzóban.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a heterók is megnézik, főleg, ha valakié "feltűnő". Már csak összehasonlítás képen is :D
9/9 anonim válasza:
Én hetero vagyok, de így is odapillantok ha valaki meztelenül besétál a látóterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!