Szerintetek igazságos az, hogy azok a pasik akiknek sok
pénzük van és jóképűek, azt hiszik, hogy többet
érnek, mint egy random akárki?
1/10 anonim válasza:
Nem igazságos. Nők is így vannak ezzel. Aki gazdag családból származik, hiába csúnya, vagy kövér lány (nem csupán molett, hanem padödös), mégis körülrajongják a férfiak a pénzért.
Nekem éppen nem sokat ér egy beképzelt, gazdag ficsúr.
2013. nov. 26. 14:42
Azt, hogy ők mit hisznek nem lehet az igazság mérlegére tenni. Rosszul hiszik, de ez nem igazságosság kérdése.
Neveléskor figyelni kell, hogy a gyerek megértse, végtelenül nagy érték: minden gyerek úgy születik, egyszeri és megismételhetetlen csoda - és úgy nevelődjön, tanuljon és dolgozzon ennek tudatában, hogy felnőve ő is úgy érezze, mint ahogy Radnóti ír gyönyörű versében:
"mert annyit érek én, amennyit ér a szó
versemben "
2013. nov. 26. 14:47
3/10 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy mit hisz magáról, hanem hogy emiatt mindenkivel lekezelően, lenézően viselkedik. Tiszta szánalom. Egy szó: realitásvesztés!
Általában mindenkire igaz, akinek több pénze van az átlagnál azt hiszi, hogy csak azért, mert gazdag, akármit megengedhet magának a másikkal szemben, akinek kevesebb van. Problem: szerelmet, boldogságot, egészséget nem lehet pénzen venni normális esetben. K*rvákat, kütyüket, felszínes kapcsolatokat és jó egészségügyi ellátást, na azt lehet pénzért venni...
2013. nov. 26. 16:27
Én 3 dolgok különvennék: pasi, pénz, jóképű. Szóval ez nem pasifüggő csak te gondolom nő vagy és joggal nem érdekel a másik oldal, oké. Ahogy már leírták akinek sok pénze van annak istenkomplexusa lehet ha 0 nevelést kapott, amit az amerikai filmekből (ezúton is szeretném megköszöni amerikának.. :D) már ismerünk... Az ha vki szép/jóképű az önbizalmat ad mer megnézik az emberek, és aki olyan ember az nyomi lesz ettől, van ez így. Szóval nem feltétlenül járnak együtt ezek a dolgok, úgy értem h nem ezek miatt történhetnek a dolgok, na. :D
2013. nov. 26. 16:35
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, itt konkrét példáról van szó. Az állítja az illető, hogy a fent felsorolt tulajdonságai miatt már több száz nőt gerincre vágott, és nem hiszi el, hogy engem ugyan nem fog soha megkettyinteni, mert nekem nem számít a pénz, és pont az arroganciája miatt a jóképűsége sem. Szerinte én csak blöffölök, és ilyen nincs. Hát viszont van olyan, hogy realitásvesztés...
Te cica, ez már a sokadik kérdésed erről. Nekem kezd nagyon gyanús lenni, hogy valójában az történt, hogy te akartad beletenni a kis popsidat a gazdag pasi házába, az meg megkettyintett párszor és kirakott és emiatt írod ki egy hete a szex-szerelem témakörbe a kérdéseidet, meg mostmár ide is. Akadj már le a témáról, kihasználtak, így jártál.
2013. nov. 27. 02:33
8/10 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy sokadik kérdésem? Linkeld be, te idióta, hogy hol kérdeztem erről még? Aztán talán beszélhetünk erről, talán méltó leszel arra, hogy szóba álljak veled...
Ha ez egy "konkrét példa" akkor azt mondom h nem az a legjobb szó erre h ez igazságos e vagy sem. Ilyen a világ h 'ez van', az már más kérdés h ez jó e vagy nem, kinek mi. Amúgy én is kb így fogom föl a dolgokat, az olyan embereket akiket nagyon bálványoznak indokolatlanul (az én vonatkozásomban mondjuk egy relatíve csinos lány) azt "inkább elkerülöm".
hi
2013. nov. 29. 22:57
Érdeklődnék, kinek mi baja a kettessel??
2013. nov. 30. 16:37
Kapcsolódó kérdések: