Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lenne az...

Szerintetek mi lenne az igazságos büntetés Eva Rezesovának?

Figyelt kérdés

Szakadj el a jogszabályoktól, te mit érzel neki igazságosnak?

Szerintem minimum 30 év letöltendő, egy szibériai börtönben, ahol még fűtés sincs.

2013. nov. 25. 14:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
29%

A legnagyobb büntetés?? Mikor a Zapatisták foglyul ejtettek tartományi kormányzókat, akik sanyargatták a népet, öltek, stb., akkor kimondták az ítéletet, hogy szabadon elmehettek. A büntetés, hogy a tudattal kellett együttélniük, hogy miket követtek el.

Nálunk ez nem működne, mert a mi társadalmunk abnormális, degenerált értékrendű. A válaszom, hogy a legnagyobb büntetés az lenne számára, ha egy normális társadalomban kellene élnie.

2013. nov. 25. 14:50
 2/27 anonim ***** válasza:
80%

Akármilyen felelőtlen, galád dolgot tett, ő attól még nem gyilkos. Súlyosan felelőtlenül okozott balesetet, de az mégis "csak" baleset volt. Azt természetesen megértem, hogy az áldozatok hozzátartozói 6742 évet sem tartanának soknak.

De arányosságra van szükség. Ha 30 évet adnál neki, mit tennél egy hidegvérű gyerekgyilkossal? Megnyúznád élve és táncolnál a sírján? Lehet, hogy sokan azt sem tartanák túlzónak, de társadalomban élünk. Ma a legsúlyosabb büntetés a tényleges életfogytiglan. Ehhez kell "belőni" a többit.

2013. nov. 25. 14:52
 3/27 anonim ***** válasza:
A balesetnek is vannak fokozatai, azért nem mindegy, hogy alkoholos befolyás alatt rossz a reakcióidőd, vagy elszáll a fék....
2013. nov. 25. 14:54
 4/27 anonim ***** válasza:
74%
A whiskys 17 év fegyházat kapott, ő nem volt gyilkos. Rezesova meg 6 év luxusbörtönt. Mindkét dolog bűncselekmény, még ha az egyik közlekedési is.
2013. nov. 25. 14:57
 5/27 A kérdező kommentje:
A gyerekgyilkosokat én szívfájdalom nélkül felköttetném. Tudom, hogy nincs halálbüntetés, de én ezt csinálnám.
2013. nov. 25. 14:58
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Rendben lenne a hat év, mondjuk egy kőfejtő bányában, ahol reggeltől estig törhetné a kicsi kacsóival a követ. Mondjuk macskaköveket kellene csinálnia. Napi egyszeri étkeztetéssel, heti egyszeri tisztálkodási lehetőséggel. Engem ez kielégítene.
2013. nov. 25. 15:01
 7/27 anonim ***** válasza:
Rocco Siffredi (a többit a fantáziádra bízom).
2013. nov. 25. 15:01
 8/27 anonim ***** válasza:
Szexrabszolga legyen nálam, vagy egy lezbi hárember és korbácsolnák a popsiját mindennap !
2013. nov. 25. 15:03
 9/27 50felett ***** válasza:
8 év börtön ,kedvezmény nélkül.
2013. nov. 25. 15:08
 10/27 anonim ***** válasza:
Meg az mi, hogy öt év múlva újra vezethet?
2013. nov. 25. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!