Szerintetek mi lenne az igazságos büntetés Eva Rezesovának?
Szakadj el a jogszabályoktól, te mit érzel neki igazságosnak?
Szerintem minimum 30 év letöltendő, egy szibériai börtönben, ahol még fűtés sincs.
Én kitaláltam a legjobbat. Első fokon hat évet kapott, ugye? Na az én tervem a következő: nem kell ülnie egy percet sem. Ellenben a bokaGPS-t rajta hagynám. A hat év alatt pedig két hetente! megkeresném, és szarrá verném. Mindig két hetente, mindig ugyanabban az időpontban, mindig ájulásig ütném. Csak testet, arcot nem bántanék. Na ezt tenném vele.
Megjegyzem, nem én találtam ki a fentit, Kínában a jómódú embereket szokás így büntetni. Mondjuk nem hat éven keresztül, de ez a rezesbanya megérdemelné szerintem.
Egyébként akkora közfelháborodást keltett a négy ember halálát okozó ittas vezetése, hogy nem lepődnék meg, ha egy felháborodott polgár megszurkálná a nyílt utcán.
Akkor nem mosolyogna így, az biztos.
Szerintem ha a Punto tényleg kivágott elé, és a baleset szabályos közlekedéssel is elkerülhetetlen lett volna- erről lehet vitatkozni, talán sosem fogjuk megtudni-, akkor reális a 6 év, de kelljen rendesen leülnie, ne csak tessék lássék módon, meg sokkal hamarabb szabadulással...stb. Akkor nem tudom. Én akkor sem adnék neki 30 évet... 15-öt esetleg és soha ne vezethessen többet. De azért szerintem itt már nagyon túlzásokba esnek az emberek. Elkövetett egy bűnt, de nem szándékos tömegmészárlást gépfegyverrel. Kb. azért osztanak 30 évet...
Ha a Punto nem vágott ki elé, vagyis, ha szabályosan közlekedett volna Rezesová, nem lett volna baleset, és mindenki élne
utolsó vagyok: nagyon összemixelődött a válaszom, bocsánat :/
Szóval, ha a baleset elkerülhető lett volna szabályos közlekedéssel, akkor mehet a 10-15 év
Ha nem: akkor jó a 6, csak kelljen leülni rendesen.
Mindkét esetben örökös eltiltás vezetéstől szerintem.
Minden más azért erős túlzás szerintem. Arról meg már tényleg nem ő tehet, hogy szerencsétlen áldozatok úgy haltak meg, ahogy. Felgyulladt az autó? Igen, de nem direkt gyújtotta fel. 4 ember ült benn? Igen, de ülhetett volna egy is. Ezek a szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb körülmények már :/ Szóval alapból nincs baj a 6 évvel, csak nem kéne ez a cirkusz meg ne adják neki vissza a jogsiját. De az élete végééig 47000-ből való tengődés is tetszett, amit valaki írt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!