Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexalitás szégyen?
Mostanában azt vettem észre a közösségi oldalakon pl chat . hu hogy ha valaki haragszik valakire akkor azt mondja rá hogy te b**zi homoszexuális meg hogy homoszexuális vagy.
Ha valaki pedig bevallja hogy meleg akkor a rosszakarója ünnepel és örül mert a legszebb öröm a káröröm.
Szégyen az ha valami olyat teszel az életben,ami miatt megítélés elé kerülsz és jogosan, nem pedig az olyan dolog miatt kerülsz oda ami benned van születéses óta.
Akkor kell szégyellni, ha magadnak sem vallod be, és elnyomod, mert önmagadnak hazudsz, mellesleg sokkal boldogabb leszel utána... Tapasztalat
Ez hülyeség hogy valaki eleve úgy születik hogy homoszexuális a meleg férfiak szerintem azért lesznek melegek mert a lányoknál nem lett sikerük.
Legalább is szerintem illetve a börtön a bezártság is tehet róla.
Oké.... Én biszex vagyok, elég nagy sikerem volt a lányoknál... Mégis jobban huzok a saját nememhez, illetve nem volt semmilyen traumam, mégis. Hozzateszem nem íródik le rólam, mikor elmondtam azt hitte mindenki hogy viccelek.
Mellesleg ez a megdogantatas pillanatában eldolik, az hogy mi fog neked bejonni, vörös csaj, esetleg vekony pasi, ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!