Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki hogyan éli meg (túl) hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan éli meg (túl) hogy meleg egy kis településen? Hogyan tudja eltitkolni? Hogyan tud úrrá lenni azon, hogy nehogy észrevegye más? Hogyan tud boldognak látszó életet élni egy belső tragédiával a lelkében?

Figyelt kérdés

2018. aug. 19. 11:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem az utcán vagy az udvaron kell csókolózni, illetve annyira nem barátkozni a szomszédokkal és akkor Ők sem foglalkoznak veled.
2018. aug. 19. 12:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat lehet így élni, ha ilyen helyzetben lennék, minél hamarabb elköltöznék onnan.
2018. aug. 19. 14:40
 3/14 anonim ***** válasza:
20%

Hello.

Én egy kisvárosból származom, nehéz ismerkedni a környéken. De elmondok egy dolgot, amit te kifelejtesz pont azért, mert valószínű abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem tapasztaltad ezt, és nagyvárosban élsz.

Minden kisvárosnak van egy sajátos kisugárzása, varázsa. Ha viszonylag normális gyerekkorod volt, és voltak barátaid, és a családodban is meg van a harmónia, akkor kialakult egy jó érzés, ami ehhez a településhez köthető, és mindig jó oda visszatérni, "a gyökereidhez". Így élhető túl kisvárosban, vagy faluban, ha meleg vagy. De nem kell hangoztatni, csak a nagyon bizalmas barátoknak esetleg.

2018. aug. 19. 16:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Tanulmányaim után elköltözök onnan...

Megszoksz vagy megszöksz. Én nem tudnék elnyomva leélni egy életet.

2018. aug. 19. 17:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Vajon kezdek megőrülni? Tudom, hogy nem tudnék olyan életet élni mint a melegek. De azt is tudom, hogy felőröl, hogy a mutatott hetero életvitel mögött van egy titkos személyes tragédiám... Ha kiderülne, a szégyen miatt nem is akarnék tovább élni. Más is tud egy életen át próbálni megfelelni a társadalmi norma képnek? Akkor is ha tudja az csak egy álarc? Vajon ha az ember túl agyas és ráébred, hogy az hogy biológiailag nem illik egy társadalomba, csak egy fals társadalmi beilleszkedésre ítéltetett egy életen át, mennyi idő után őrül bele? Hetero pasikat tartok férfinek, akikkel el tudnám ELEVE képzelni, ugyanakkor én is pasinak szeretem magam. Micsida téboly ez?! Látni, felismerni hogy az ember korcsnak született és az élete kudarcra van ítélve? Mert ez nem elfogadás... Hogy lehetne józan ésszel elfogadni, hogy sehogy se illik bele az ember a vilagba amibe született? Hogy olyanért vetnének meg amit én nem is akarok? Hogy élitek ezt túl józam ésszel ha meg akartok felelni a társadalmi elvárasoknak és normáknak is? Hisz nem lehet figyelmen kívül hagyni mi természetesen normális a vilag számára??!! :-(
2018. aug. 19. 20:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, figyelj, gondolom egész életedben ezt a homofób szöveget halgattad de tudnod kell, ez őrültség. Amit érzel az teljesen normális, nyugodtan érezheted magad férfinak, és nyugodtan szerethetsz férfiakat. Igen faluban nem érdemes hangoztatni de előbb utóbb eljön az az idő amikor vagy a környéken vagy távol, megismerkedsz valakivel akivel együtt boldogok lehettek és megtanuljátok ignorálni a végtelenül buta embereket.
2018. aug. 19. 22:46
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező! én falusi vagyok, jó két éve költözött ide egy meleg pár. Eleinte dumáltak róluk, de miután leesett mindenkinek hogy ők is csak egyszerű dolgozó emberek, úgy sac per kábé senkit sem érdekel hogy melegek. Max ha valamelyiküket nem látjuk egy ideig, valamelyik kotnyelesebb néni betámadja a pár másik tagját hogy "Józsikám , a Pityu ugye nem beteg? Vagy nem vesztetek össze?" Szóval max a kiváncsi öreglányok zargatják őket pletykára éhesen... Nem a homofóbok.
2018. aug. 20. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Szóval ne félj annyira mindenkitől. Mert a saját félelmeid rosszabbak lehetnek mint a valóság.
2018. aug. 20. 20:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Csakhogy én úgy élem meg ezt az egészet, mint aki rádöbben, hogy karok vagy lábak nélkül születik egy rohanó világba.... Annyira úgy érzem, hogy ebben a világban semmi keresnivalóm nincs ilyen korcsszülötten... Mert a világ teljesen máshogy van "alapprogramozva" mint ahogy az én programom szólna. Ez nem elfogadás kérdése. Olyan ez, mint ha azt kérnék egy nyomoréktól, hogy fogadja el önmagát! Egy fenét. Ezt nem lehet elfogadni, ebbe csak beletörődni lehet legfeljebb...
2018. aug. 22. 06:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kár a dráma szerintem. NEM KELL ŐKET BEAVATNI SEMMIBE. Ha meg leesik nekik azt fogják hinni ők milyen okosak "hiszen ők tudják"... Én pár kaján mosolyon kívül vagy viccesebb beszóláson nem kaptam durva dolgokat, igaz azt is tudják durván vissza tudnék szólni és ki is vok gyúrva. Nem mernek beszólogatni! :D :D :D. Szal kár a para meg a dráma. Legyél diszkrét, azon felül szard le mit gondolnak.
2018. aug. 25. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!