Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg téma! Ti kit választanátok, ha a belső tulajdonságai kb. egyformák: egy jó testű csinos, izmos, de csúnya arcú srácot vagy egy szép arcú, de előnytelen, vékony és csúnya testű srácot?
A széparcút, egyértelmű.
Megindoklom: Nekem a szépség ezerszer nagyobb élményt jelent a testiségnél (nem vagyok férfi pszichológiailag), és ugyanúgy nagyobb élményt jelent a belső tulajdonságoknál, határozott kisugárzásnál, pénztárcavastagságnál meg egyéb elvont hülyeségeknél (nem vagyok nő sem pszichológiailag).
Másrészt az arcberendezésén nem lehet majd változtatni, a testén viszont változtatni fogunk... De ha az arc taszít, az kizáró ok.
Persze, ha zsákot húzol mindkettő fejére, és melyiket választanám a következő ötpercre, akkor a jótestűt.
Ha az arc taszít az kizáró ok bármilyen jó teste van.
Az arc és a szem amúgy a személyiséget is tükrözi, így ha az arca nem megfelelő a teste sem lesz az...kivéve ha koromsötét van a szobában, de akkor ugye a testét sem látom.
Amúgy én évek óta vagyok a külföldi párommal és el vagyok tőle bűvölve...magas, vékony, izmos kicsit, sötét hosszú haja van, sötét szeme, olasz-svájci.
Mindenkinek elmondom hogy gyönyörű a pasim.
Amúgy tényleg az, de egyszer egy legjobb barátom amikor jól be volt rúgva nálunk kint- megmondta hogy a pasim egy kicsit lófejű neki, és soha nem merte mondani mert nem akart megbántani hogy tetszik a haja, a magassága az alkata, hogy modellalkatú de az arca abszlút nem, szóval relatív kinek mi tetszik.
Ezzel együtt nők is megfordulnak a Drágám után ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!