Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek szégyen hogy jobb a munkám mint a fiumé, de ő tobbet tud mint én?
Látom, ez ilyen egy szuszra írjunk ki mindent ami bánt kérdés. Na nézzük.
Neked nincs okod szégyenkezni semmi miatt. Sem a homoszexualitásod miatt, sem az elért pozíciód/fizetésed miatt. Ezt te a tanulmányoddal, munkáddal elérted, ez a te eredményed.
A párodat valószínűleg negatívként éri, hogy nem sikeres annyira az élet ezen területén. Nem biztos, hogy ezt az magyarázza, hogy te jobban keresel, lehet csak simán a világgal szembeni csődje ként éli meg.
Hogy a szexualitásotok hogy jön ehhez, azt igazából nem értem, de ha egy annyira intelligens személyről van szó, akkor szerintem valami komplexus lesz a háttérben, amiért nem beszél róla. Mindenképpen azt éreztesd vele, hogy ha szeretne beszélni róla (és ez igaz a pénzkeresési dolgokra is) szívesen meghallgatod, támogatod, de ne erőltesd soha, hogy beszéljen róla.
Kedves 5. válaszoló!
Nem akartam kitérni direkt módon erre, de ha már felhoztad, így leírom :)
A homoszexualitás, egy génkódolt tulajdonság, mint a szemszín, vagy a hajszíni, és csak és kizárólag az Édesanyától örökölhető.
Persze, itt homoszexuálisokról beszélünk, nem azokról az emberekről, akik valótlanul ezzel akarják magukra hívni a figyelmet.
#3, Tudod, senki nem úgy válik homoszexuálissá, hogy felnőttként elhatározza, hogy akkor holnaptól én azzá válok. Az a helyzet, hogy többféle elmélet született a homoszexualitás magyarázatára, de bármelyiket nézem (szocializáció, genetika, magzati hormonhatás), mindben az anya a "hibás".
Az meg egyenesen nevetséges, hogy bűnös életet él. Milyen bűnt követ el? Ki ellen? Kinek árt, vagy kit károsít meg a kérdező?
Kérdező, hogy neked is válaszoljak, szégyen, de nem a te szégyened, hanem annak a rendszernek a szégyene, amelyik nem becsüli meg tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!