Szégyen, ha 27 hónapos fiam még szopik? Jobb, ha nem beszélek róla?
Én boldog lennék, ha az én fiam szopizott volna akár csak egy hónapig is, és ha sikerült volna szoptatni, rábíztam volna, hogy mikor válkasztja le magát, mikor hagyja abba a szopást.
Ha mindkettőtöknek jó így, akkor ne törődj mások véleményével. A természet az anyatejet a kisgyermekek számára állította össze, a tehéntejet meg a bocik számára.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Van ott néhány válaszom,s van egy nagyon jó link is valakitől-nem írt semmit,csak a linket..
Szóval:szerintem nem a mások véleménye,hanem a ti közös élményetek a fontos!Ha kész rá,el fogja hagyni!Ha teher már,tehetsz finom lépéseket.De ne azért tégy így ,vagy úgy,mert mit gondolnak mások!
Szia!
Az én csajszim 2,5 éves koráig szopizott. Én büszke voltam rá. Miért lenne szégyellnivaló?! Akik ”megszólnak” ezért, inkább irigyek. Ilyen korban elsősorban már csak megnyugvást, az anya közelségét igénylik a kicsik. Örülj neki, hogy Te ezt ebben a formában is még meg tudod adni neki!
Ma 5 hetes a 3.babám, remélem őt is hasonlóan hosszú ideig fogom még szoptatni. (A nagyfiamat ”csak” 18 hónapig sikerült, mert már 3 hónapos pocakos voltam és a védőnőm elválasztást javasolt -sajnos).
én biztosan nem szoptatnám ennyi idősen a babát, főleg nem éjjel. egyébként pedig, 27 hónapos gyerek egyáltalán miért kel föl éjjel?!
ti magatok írjátok, hogy ez már csak"megnyugvás" meg "közelség". most őszintén: szerintetek normális dolog, ha egy ilyen nagy gyerek úgy nyugszik meg, ha mondjuk elesik, hogy bekapja az anyja mellbimbóját?! ezen gondolkodjon el az, aki így "vígasztalja" a gyerekét.
szóval, nem nem szégyen, elhiszem, hogy nem tudod leszoktatni. csak teljesen felesleges és rengeteg problémát szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!