Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha szerettek valakit, de az életkörülményeid nem megfelelőek?
Sziasztok nem rég megismerkedtem valakivel, úgy érzem kölcsönös a vonzalom. De van egy problémám, ami már legalább 4-5 éve visszahúz hogy ne alakítsak egy kapcsolatot se komollyá. Ez pedig az lenne, hogy nem megfelelők az életkörülményeink. Értem én ezt a házunkra, nincs benti mellékhelyiség, csak kint van egy, továbbá a házban sincs meleg víz, mindig külön kell forralni a gáztűzhelyen. A helyzetet még tovább súlyosbítja, hogy nincs saját szobám sem, mivel a testvéremmel osztozunk egy közös szobát (tehát sehol nem lehetnénk kettesben ha eljönne). Ezek engem annyira zavarnak, mivel lássuk be előbb utóbb egy lány el akar majd menni az illető házában, és nem szeretném ha ilyeneket kellene tapasztalnia, így idáig ha egy kapcsolatom is kezdett komolyra fordulni, mindig visszakoztam, és eltávolodtam tőlük. Nagyon boldogtalanná tesz engem ez a dolog, de nem állunk olyan anyagi helyzetben, hogy ezen tudjunk változtatni.
Ti mégis mit csinálnátok, mit javasoltok?
Mióta tart ez az állapot?
Apukád mit dolgozik?
Az ápolási, az tulajdonképpen mit takar, nem tudja ellátni magát és a ti ápolásotokra szorul, tartósan beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!