Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a gyerekvállaláról melegek közt?
2 férfi, esetleg 2 nő között, mert hiába melegek akkor is szeretnének gyereket.
Béranya-orokbefogadas.
Tegyük fel, hogy mind normalisak, arra gondolok hogy ugyan fel vállalják, de nem jarnak pridera, nem támogatják mert az teljesen mást mutat be sőt az csak még jobban fokozza az elítélést, és ép elméjű melegek nem mennek pridera félig meztelen. Illetve nem feltűnősködbek, csók, puszi, kezenfogva, utcán nem, de lehetne látni hogy nem barátok, nem is a beszedből, viselkedésből, függetlenül hogy az egyik aktiv a masik passzív, a passziv is mint egy hetero nőfaló úgy néz ki, szóval semmilyen feminim vagy valami ami gondot okozva, illetve 2 nőnél is ugyenez, hogy nem latszik rajtuk.
Hallottam már olyat, hogy gusztustalan mivel 2 melegnek úgyis meleg gyereke lesz, de ez hülyeség, egy meleg is hetero kapcsolatból születik mégis az lesz, tudom ez genetika.
Röviden ennyi.
Ti mit gondoltok hol járna a vilag mondjuk 5-8 év múlva ezen a téren illetve Magyarország, és mi lenne a ti véleményetek? Jöhet hideg meleg!
Köszönöm a válaszokat előre!!!
"Én meg szeretnék egy egészséges mentalitású társadalmat látni."
Azzal már elkéstél, ez a társadalom velejéig romlott.
Hogy jönnek ide az árvaházi gyerekek?Azzal,hogy feldobsz egyéb problémákat,még a másik nem tűnik el,vagy lesz kisebb.
Ha vannak árvaházi gyerekek,ennek a társadalmi problémának nem az a megoldása,hogy örökbe adjuk őket,ez csak a kezelése.Az egy külön téma és külön megközelítést igényel.
Köszönöm a válaszokat! Csak folytassátok, de tudjatok vitatkozni normalisan, meg hallgatni másikat netán egyetérteni vele, ha igaza van, és ne térjetek el a tárgytól légyszíves!
Meg köszönném ha oda is írnátok hogy hetero/bi/melegek vagytok (F-N) úgyszintén érdekelne illetve kor ha nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!