Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti anno ezt a helyzetet hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti anno ezt a helyzetet hogy oldottátok meg, hogy kezeltétek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem kialakulóban van egy viszonyom egy fiúval. Azonban az én anyukám és nagyszüleim nem tudják, hogy én a fiúkat szeretem, és ha esetleg odáig jutnánk, hogy lefeküdjünk, vagy azt szeretné, hogy aludjunk együtt...

Én nem tudom, mit mondjak otthon...

Nem merem bevallani az igazat, úgy érzem nem tehetem meg ezt a rokonaimmal, de mégis a saját boldogságomra, barátom boldogságát is szem előtt kell tartanom.

Ti ezt tizenéves korotokban, huszonéves korotokban, hogy kezeltétek, mit tettetek?

2018. aug. 13. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha túl fiatal vagy, nem nagyon fogják jól fogadni, mert még ,,változhatsz,, viszont ha már idősebb, akkor vszeg jobban fogadják majd. De családtól is erősen függ
2018. aug. 13. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Nos, a családom eléggé... homofób vagy minek mondják. Nehezen tolerálják a homoszexualitást.
2018. aug. 13. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj emiatt előre. Majd ha már ott tartasz, megoldódik a dolog. Az is lehet, hogy lehettek nála, vagy kocsiban, nyilvános helyen elbújva, stb. Az elején sajnos nem könnyű, de ennek is megvan a varázsa.
2018. aug. 13. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte én aludtam a páromnál persze kamu szövegeket adtam be otthon ennél meg annál alszok..

Aztán nagy ritkán ő is átjött. Nem tudom szerencsés voltam-e, de az én szüleim totális tagadásban éltek. Szerintem legbelül tudták, hogy nem csak haver de odáig nem jutottak hogy kerek perec rákérdezzenek, nem voltunk túl jó viszonyban.

Mióta kiderült kb teljesen elfordultak tőlem. Barátom nevét ki se mondhatom ha találkozunk mert az csak olaj a tűzre.

Szerintem várj míg megerősödik a kapcsolatotok, mert ha rosszul fogadják hidd el tönkre tehetik az egészet!

2018. aug. 13. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, hát lehetnek megoldások és hazudozások, de nem lehet a dolgokat örökké titkolni és hazugságokkal, meg egyéb dolgokkal megoldani és a kocsi, meg egyéb szexmegoldások sem tarthatnak örökké.

És hát igen. Egy bevállalás hamar tönkre tehet mindent.

Várom azért a többi tanácsot.

2018. aug. 13. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig titkolóztam és addig nem oldódott meg a helyzet, amíg el nem mondtam otthon. Nekem persze szerencsém volt, mert a szüleim jól fogadták (nagyszüleim nem tudják, de mivel nem is lakunk együtt, így nem kell félnem attól, hogy lebukok). Egy biztos, amíg az ember titkolózik, vagy rákényszerül, addig nem lesz felhőtlen a kikapcsolódás, stb...
2018. aug. 13. 23:01
 7/7 anonim válasza:
100%
En meg most is titkolozom, altalaban hazibulira hivatkozom, mikor a pasimmal toltok egy ejszakat.
2018. aug. 14. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!