Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, akik párkapcsolatban vagy szexkapcsolatban élte (tek), volt olyan párotok, akiknek nagyobb volt a szexuális étvágya? Mit kezdtetek vele, hogyan oldottátok meg?
Nekem volt ilyen pasim, állandóan d*gott volna.
Minden este lenyomtunk pár menetet, reggel orálisan kielégítette, de néha abból is szex lett, délután munka után hazaért orál. Hétvégén egész nap ha otthon voltunk, akkor volt, hogy 3-4 szer szex, és mellette 4-5-ször orál.
De sz*ptam őt mindenfelé, elmentünk valahová, kocsiban sokszor.
Szeretem a szexet én is nagyon, de napi 1-2 elég.
Viszont szeretek szopni, szívesen csinálom, így mondtam neki ha megkívánja szóljon, szólt is :) Sosem volt teher számomra.
Annyit nem nyeltem egész életemben mint abban a pár évben :D
Nálunk is én vagyok a kanosabb! Mondjuk nem állandóan de azért heti 3-4 alkalom jó lenne de neki bőven megteszi a heti két alkalom az se valami hosszan ami nekem kevés és már megpróbáltam egy csomó mindent hát ha jobban felkeltem az érdeklődését de nem igazán sikerült. Sose csalnám meg mer szeretem de elég sok feszültséget is kelt sajnos én próbáltam valami köztes megoldást de ő nem igen .
Van valami ötletetek erre is esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!