Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdőként, ti hogy oldottátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdőként, ti hogy oldottátok ezt meg?

Figyelt kérdés
Mostanság jöttem rá, hogy fiúk is érdekelnek, azonban para lenne lebukni és az ismerkedésnél eddig csak rossz tapasztalatom van. Pl nem jött válasz a képre vagy tiltott a másik. Vagy kiderült, hogy hazudott és mondjuk duci volt. Szóval az a kevés alkalom mikor képet küldtem rosszul sült el. Pedig nem is akartam küldeni, mert para, de most már ott tartok, hogy nem is fogok. Van erre vmi jó bevált módszeretek? Mert szeretnék fiúval lenni, de nem akarom osztogatni a képem.:(

2016. máj. 5. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
98%

Nem értelek. Kisvárosban laksz? Vagy falun? Talán ez a sztori segít, hogy újra küldj képet.

Vidéki nagyvárosban élek (150 ezer feletti lakosúban). 3 éve jöttem egyetemre és költöztem albérletbe, akkortól volt lehetőségem fiúval is kipróbálni a planet romeo társkeresőn/szexpartnerkeresőn vagyok fent. Egyetlen képem sincs feltöltve, de az adatlapom és a leírásom részletekbe menően ki van töltve. Ha valaki a képe alapján vagy a leírása alapján (ha nincs képe) tetszik, akkor írok neki, néha nekem is írnak. Annyi hogy én már az első levélnél kérem hogy cseréljünk képet. Vagy ha neki van kitéve, akkor küldök én is neki. 3 év alatt több mint 200 srácnak küldtem szerintem magamról képet. Soha semmi baj nem lett belőle! Pedig nagyon nem szeretném ha bárki is a családomból, barátaim közül, ismerősi körömből megtudná hogy a fiúk is érdekelnek. Ennyi. Merj képet küldeni, mert az az alapja mindennek. Még én sem ismerkedem elvből olyannal aki nem küld képet. Első körben nem az alapján döntöd el, hogy dugnál-e a másikkal, hogy hogyan néz ki? De.

2016. máj. 5. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én totál kezdőként itt ismerkedtem, és kezdtem el dumálni az emberrel utána itt vagy skypeon és ha látszott hogy normális cseréltünk képet. Nagyon kevés olyan ember volt aki ne küldött volna képet vagy eltűnt volna, énis ha nem jött be ezt mindig meg tudtam mondani. De gondolom ez nagyban függ attól is hogy hány éves vagy, milyen korosztályban ismerkedsz, és hogy hogy nézel ki :D Lehet egy társkeresőn több sikerrel jársz, mert ott nyilván azért van fent az ember hogy ismerkedjen valakivel, ha félsz hogy nem küldenek válaszul képet, kérd előbb te hogy ő küldjön..Eleinte énis féltem képet küldeni magamról, de hát bizalom nélkül elég nehéz kapcsolatokat kialakítani másokkal
2016. máj. 5. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Mint kezdőbuzl a gőzfürdőbe
2016. máj. 5. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az elején én is így csináltam, kép nélküli profillal, hosszas levelezés után küldtem csak képet. Mindig ment az izgalom a képcsere után, hogy na vajon mi lesz. Rengetegen lekoptak akkor, sokszor utána egyáltalán nem kaptam választ.

De az évek alatt megtanultam, hogy ez nem működik. Nagyon egyszerű a megoldás, ha kiraksz profilképet, akkor úgyis csak azok írnak rád, akiknek bejössz. Persze akkor benne van a pakliban, hogy megtalálnak ismerősök, de akkor azok sem véletlen vannak fent azon a bizonyos oldalon.

Egy biztos, ha nem raksz ki képet, nagyságrendekkel csökken az esélyed. Persze a kirakással megvan a veszélye annak is, hogy valaki lementi és szétkürtöli, bár ez elég ritka eset.

2016. máj. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!