Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdőként hol és hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdőként hol és hogyan ismertétek meg akivel voltatok?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? És ő? Mit csináltatok? Én is kezdő vgyok ezért érdekel! Azt már tudom hogy főleg a fiú szerep vonz és csak vékony fiúval de a többi érdekel hogyan megy....
2016. márc. 24. 08:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Még sehol! Egy cipőben járunk ;) én is aktív lennék
2016. márc. 24. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt ismertem még 3 éve.
2016. márc. 24. 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársam volt. Táborban jöttünk össze. Közös hokival indult a dolog. 12 éves voltam...
2016. márc. 24. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy idősek voltunk, 14 évesek és kiskori barát volt.
2016. márc. 24. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
16 voltam, és ő volt a fodrász.
2016. márc. 24. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
26, évesen, társkereső oldalon, ismerkedtünk randiztunk először , fél éve együtt vagyunk, nagyon kezdő voltam a témában, ő fiatalabb és tapasztaltabb,
2016. márc. 24. 20:15
 7/9 magnetiteblack ***** válasza:
100%

Vívok, a csapatban van egy másik srác, akivel csak úgy megsejtettük egymásról a dolgokat. Mindig is jóban voltunk, egyszer lesmárolt bármiféle jel nélkül, én 15 voltam ő 18. Bumm bele történet volt de nem tartott sokáig, kiderültek a mocskos ügyei. A pasit messziről elkerülöm, de azóta sajna nem találtam mást sem. Viszont sokszor keveredtem kétértelmű helyzetekbe, csak sose mertem lépni, mivel nem tudtam eldönteni hogy most akkor ez szimpla kedvesség, poénkodás vagy flört. Tulajdonképpen nem sietek sehova, várok míg jön valaki.

17/F

2016. márc. 25. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is itt ismertem meg 4 éve :)
2016. márc. 25. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam és egy parkban jött oda hozzám. Sokkal-sokkal idősebb volt, azt nem írom le, hogy mire vett rá.
2016. márc. 26. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!