Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik melegek, azok hol ismerke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik melegek, azok hol ismerkednek? Ti hol ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés

Biztos volt már ilyen kérdés, de nem igazán láttam hasznos válaszokat.

Eddig nem igazán foglalkoztattak az emberi kapcsolatok, de rájöttem, hogy ezen változtatni kéne. Elgondolkodtam, hogy hol lehet ismerkedni, láttam, hogy van pl. a PlanetRomeo oldal. Na nekem ezzel az a bajom, hogy nem elég spontán. Most ki kell töltenem az adatlapomat, meg ilyenek, de ez nekem annyira erőltetett, merev. Tiszta húspiac. Engem eléggé elijesztett, be sem regisztráltam emiatt, és szerintem aki hasonlóan gondolkodik, az átérzi a helyzetem. Én nem alkalmi kapcsolatot akarnék, meg nem külsőben gondolkodom elsődlegesen.

Aztán nem kürtölöm szét a szexualitásomat mindenkinek, van aki tudja, de az ismerőseim nagy része nem. Így elő sem fordulhat az, hogy esetleg, aki szintén ebben a cipőben van, megtalál.

A melegbároktól meg azért tartok, mert majd egy halom aktív bika fog nekem támadni. :D

2015. máj. 16. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pride.hu-n, de megszűnt már. Alteregó: nem igazán alkalmas ismerkedésre szerintem. Akit ismerek, mindenki valami véletlen folytán ismerte meg a párját/egy suliba jártak/egyetemre.
2015. máj. 16. 07:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
adj egy esélyt az online társkeresőknek, én is ott találtam meg a páromat sok évvel ezelőtt, szóval nem lehetetlen
2015. máj. 16. 08:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Planetromeo-n nem kötelező kitenned képet,küldhetsz később is akinek szeretnél. Sokan azon az oldalon nem tudnak olvasni,kinnt van,hogy barátságot,párkapcsolatot keresek,de kb 20-an rámírnak,hogy : szex ? vannak buták,de sok az értelmes is,egy próbát megér a dolog... :)
2015. máj. 16. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Utcán, Parkban, Kávézóban...bárhol?
2015. máj. 17. 17:53
 5/6 MrPifta ***** válasza:

utcán, parkban? hááát, én nem merek. félek hogy homofób heteró.

Társkeresők és a meleg szórakozóhelyek vannak leginkább. Nemcsak az Alterego, van sok másik is.

2015. máj. 18. 05:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Társkeresőkön általában az ember csak (tiszteletet a kivételnek) de nagyrészt idiótákkal fut össze akik össze vissza hazudnak magukról, a meleg szórakozóhelyekre pedig általában csak "becserkészni" járnak...
2015. máj. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!