Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik melegek, azok hol ismerkednek? Ti hol ismertétek meg a párotokat?
Biztos volt már ilyen kérdés, de nem igazán láttam hasznos válaszokat.
Eddig nem igazán foglalkoztattak az emberi kapcsolatok, de rájöttem, hogy ezen változtatni kéne. Elgondolkodtam, hogy hol lehet ismerkedni, láttam, hogy van pl. a PlanetRomeo oldal. Na nekem ezzel az a bajom, hogy nem elég spontán. Most ki kell töltenem az adatlapomat, meg ilyenek, de ez nekem annyira erőltetett, merev. Tiszta húspiac. Engem eléggé elijesztett, be sem regisztráltam emiatt, és szerintem aki hasonlóan gondolkodik, az átérzi a helyzetem. Én nem alkalmi kapcsolatot akarnék, meg nem külsőben gondolkodom elsődlegesen.
Aztán nem kürtölöm szét a szexualitásomat mindenkinek, van aki tudja, de az ismerőseim nagy része nem. Így elő sem fordulhat az, hogy esetleg, aki szintén ebben a cipőben van, megtalál.
A melegbároktól meg azért tartok, mert majd egy halom aktív bika fog nekem támadni. :D
utcán, parkban? hááát, én nem merek. félek hogy homofób heteró.
Társkeresők és a meleg szórakozóhelyek vannak leginkább. Nemcsak az Alterego, van sok másik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!