Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy női testben nincs semmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy női testben nincs semmi izgato?

Figyelt kérdés
Mért érzek így?:D
2018. júl. 30. 03:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Seggel*
2018. júl. 30. 15:21
 22/30 anonim ***** válasza:
24%

19. A heterok is bedugják oda.

A pinából meg napi szinten a húgy folyik ki. Ahogy a farokból is.

Egyébként nem minden meleg szereti seggbe rakni a micsodáját.

2018. júl. 30. 15:42
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
ez agy játék. Egy férfi testben sem azért izgató az erős kar, mert izgató, hanem elképzeled, hogy téged elkap az az erős kar, megfog, felemel, irányít, ahogy izzadságcseppek folynak róla szex közben.
2018. júl. 30. 16:05
 24/30 anonim ***** válasza:
4%

19. A heterok is bedugják oda.

A pinából meg napi szinten a húgy folyik ki. Ahogy a farokból is.

Te hülye vagy?? A hüvelyből mikor folyik ki húgy? Soha... ha meg a húgycsőbe próbálja valaki bedugni akkor gratulálok.

Egy segg meg attól független, hogy szexi, ugyan olyan büdöset szrik.

És igen, heterók is csinálják, de mellé nem utálkoznak mint ti, akik itt nyavalyogtok hogy fujj daganat, fujj zsírzacskó, stb. Szánalom.

2018. júl. 30. 19:46
 25/30 anonim ***** válasza:
13%
#24 bezzeg nem ezt irod mikor a ferfiakat kell szidni hogy fujj fsz fujj ferfi. Te vwgy inkabb itt a szanalom
2018. júl. 30. 20:29
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Mégis mikor szidtam? Nő vagyok és napi szinten jár bennem farok. Akkor meg minek szidnám, megmondanád? Idióta...

Az meg hogy te nem vagy az alap biológiával tisztában, megint nem az én saram. De ez mutatja is az itt utálkozók értelmi szintjét.

2018. júl. 30. 21:17
 27/30 anonim ***** válasza:
72%
#26 te már leírtad magadat, személyeskedő kis dög vagy különben nem idiótáznál.
2018. júl. 30. 21:20
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Te meg csak terelsz és figyelmen kívül hagyod amit mondok. Egy értelmes reakciót nem tudtál írni, csak általánosságban ideböfögsz valamit. Döntsd el melyik a rosszabb.

2018. júl. 30. 21:36
 29/30 anonim ***** válasza:
12%
#28 eddig csak tőled láttunk böfögést ha egy nő ki írnâ hogy neki nem szimpi a farok a te "igazság"harcos fajtád kussolna mint szr a fuben
2018. júl. 30. 21:40
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

24. Én nem hüvelyt írtam. Még be is másoltad. Egyébként abból meg egész más folyik ki, kb. 1 havonta, de azt direkt nem akartam.

Ne mond, hogy nem szokták nyalni-falni azt a részt is, ahol a húgy kijön. Vagy amikor a farkukat végighúzzák azon a részen.

2018. júl. 30. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!