Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy női testben nincs semmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy női testben nincs semmi izgato?

Figyelt kérdés
Mért érzek így?:D
2018. júl. 30. 03:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Mert meleg vagy?
2018. júl. 30. 03:08
 2/30 anonim válasza:
14%
Mi féle zsírzacskó?
2018. júl. 30. 03:14
 3/30 A kérdező kommentje:
Mellek:Olyanok mint valami daganat.
2018. júl. 30. 03:16
 4/30 anonim válasza:
24%
Hú öcsém, itt probléma van. Amúgy hány éves vagy?
2018. júl. 30. 03:17
 5/30 anonim ***** válasza:
94%
Melegként én sem tartom izgatónak, sőt tulajdonképpen én sem értem, hogy a férfiak nagy részének mi a szexi benne, de attól még nem fogalmazok ilyen durván, meg nem gyűlölöm őket. Neked sem kellene, mert gondolom neked sem esne jól ha a te testedről írnának ilyet.
2018. júl. 30. 03:27
 6/30 A kérdező kommentje:
Mért ne??Sok nő írta itt .Hogy őket meg a farok undoritja pina meg nem.Attól még hogy meleg valaki le írhatja véleményét.Ha nő írta volna ki hogy undorodik a férfiaktol akkor mindneki egyetértene vele.Milyen érdekes.
2018. júl. 30. 03:40
 7/30 NemFogodKitalálni ***** válasza:
98%

Hú basszus. Ez kicsit durva volt.

Zsír zacskók és undorítóak.

Persze, mindenkinek van véleménye, de ez durva volt.

Hetero nő vagyok. Hozzá nem tudnék nyúlni egy nőhöz, puncihoz stb. De nem mondok akkor sem ilyet, hogy undorító. Meg milyen zsír zacskó?

Nekem az nem jön be, amit a leszbikusok csinálnak, mivel nem vonz a női test. De akkor se mondok ilyet, hogy undorító.

Melegekre sem mondom, hogy undorítóak, csak mert két pasi csinálja. Nektek ez a normális, ezt szeretitek, nincs benne semmi undorító.

Legközelebb gondokkozz mielőtt ilyesmit írsz.

Kössz.

21N

2018. júl. 30. 06:15
 8/30 anonim ***** válasza:
26%

Mert retard vagy!

A női mell a termékenység jele. De mit tudod te azt...

2018. júl. 30. 06:19
 9/30 anonim ***** válasza:
28%
Ha te leírod a véleményed, én is. Számomra meg a ffi test az undorító, és a hányinger kerülget, mikor látok 2 olyan ffi-t. Mégsem ítélem el őket, veled ellentétben, aki gyűlöli a heterókat. De ne feledd, téged előbb elítélnek, mint minket. Inkább szopd a farkat, mint itt ítélkezel felettünk! F
2018. júl. 30. 06:26
 10/30 Bence_ ***** válasza:
86%

Ez fura, oké, hogy neked más a vonzó de még én is tudom értelmezni ha egy nő valakire azt mondja annak a pasinak jó a teste.

Ha csak a szexuális orientáció állna a háta mögött akkor egyszerűen hidegen hagyna de te undort érzel, ennek más oka van.

2018. júl. 30. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!