Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy női testben nincs semmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy női testben nincs semmi izgato?

Figyelt kérdés
Mért érzek így?:D
2018. júl. 30. 03:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Hetero nő vagyok, de ilyet nem mondanék hogy a női test undorító, pedig nem kívánnám meg soha pl a melleket. Én is a férfiakhoz vonzódom, ahogy te. De ez a gondolkodás valami pszichés problémára utal. Te azokat a "daganatokat" szoptad egyébként kb egy évig vagy több?

Nekem se túl izgató, hogy egy ember oda dugja egy másik embernek, ahol az szarik, de nem nyilatkozom róla így.

2018. júl. 30. 06:44
 12/30 anonim ***** válasza:
22%
Nem azért, de egykoron te is függtél ezektől a "zsír zacskóktól".. vagy mivel meleg vagy, így már téged anyád nem is szoptatott, vagy mi? Hogy itt milyen degenerált állatok vannak.. mégha meleg vagy, akkor is ilyet nem mondunk. De látni, hogy anyukád nem nevelt meg.
2018. júl. 30. 07:01
 13/30 anonim ***** válasza:
18%
Engem meg a puncitól ráz ki a hideg.olyan mint egy nyilt seb. Még hogy abba a lyukban dugjam bele az én fenséges farkamat ne már
2018. júl. 30. 07:16
 14/30 anonim ***** válasza:
29%
En szerintem is daganatok, nem tudom mit esznek rajta, kérdező ide tobbsegebe olyanok kommentelnek akik a melegeket gazkamraba vetnék, ne vedd magukra amit irnak. :) 23/N
2018. júl. 30. 08:53
 15/30 anonim ***** válasza:
82%
#10 saját magadtól is undorodsz?
2018. júl. 30. 08:56
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
#10 azért gyuloli a heterokat mert leirta h nm szereti a melleket? Akkor ennyi erovel az a csaj is gyuloli aki szerint a farok undorito meg szivesebben nyalna sunit
2018. júl. 30. 09:12
 17/30 anonim ***** válasza:
9%

Én biszex vagyok.

De a zsírzacskók valóban azért túlzás.

Oké hogy téged nem mozgat meg, de egy szép nagy mellnél nincs is izgatóbb dolog.

2018. júl. 30. 10:14
 18/30 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem sincs a női testben semmi izgató.
2018. júl. 30. 10:51
 19/30 anonim ***** válasza:
11%

"Engem meg a puncitól ráz ki a hideg.olyan mint egy nyilt seb. Még hogy abba a lyukban dugjam bele az én fenséges farkamat ne már"

Inkább bedugod egy olyan lukba, ahonnan napi szinten tódul ki a sz@r, azzal viszont nincs gond. Nem értem a logikádat.

2018. júl. 30. 14:31
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
#19 szerencsére vannak olyan ferfiak akiket szexi seggek aldott meg a sors
2018. júl. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!