Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is izgató arra gondolni hogy egy másik srácot kedvére használhat?
Még jó. Valami aranyos fiatal subot. Vagy kettőt :)
De jó lenne az is, ha valami játék vagy fogadás alapján dőlnének el a szerepek :)
Használni???
Az olyan csúnya kifejezés...
Én inkább kényeztetni szeretnék 1 budapesti, fiatal srácot!, mindkettőnk örömére...
Ez jobban hangzik!
Kár, hogy nincs jelentkező, aki vágyna egy kis kényeztetésre!
Régebben nem foglalkoztatott az ilyesmi.
Én szubmissziv vagyok, nem szeretek kezdeményezni, valakire rámászni, én mondjam meg állandóan hogy mit is csináljunk...
Ezért inkább domináns pasikat keresnék, akik irányítanának azt tehetném amit mondanak, szóval hogy nem agyalok semmin, csak nyugodtan csinalom amit ő mond nekem, és csak az élvezetre összpontosítok.
A kérdésed pedig az hogy izgatna e ha használna valaki a kedvére amikor akar?
Miért is ne, csinálhat velem azt amit akar,olyan nemszokott lenni nálam hogy lusta legyek vagy fáradt es ezért hanyagoljam.
Ha pedig szerepjátékot akar vagy megerőszakolni, megkötözni,melytorkozni, keményen dugni vagy éppen finoman lassan hát én bevállalós vagyok, az mindegy hogy hogyan es mit csak valaki irányítson ne nekem kelljen ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!