Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap csókolóztam egy másik fiúval akor ezek szerindt meleg vagyok? 23f
Figyelt kérdés
A helyzett az hogy idáig csak lányokal voltak kapcsolataim kb 1 hónapja megismerkedtem egy srácal barátságnak indult az egész de tegnap megölelt és meg csókolt én meg visszonoztam hozzá teszem nem érdekeltek soha a fiúk ahogy most sem de ő valahogy más fura volt az egész azóta arra tudok gondolni. Ezek szerindt meleg lettem?2018. ápr. 1. 08:34
2/17 anonim válasza:
Biszex vagy, ha egy férfival való csókolózás így megfogott.
4/17 anonim válasza:
Maximum biszex, hisz a csajok is bejönnek. Szerintem ne agyalj ezen, élvezd ki a helyzetet. Kár beskatulyázni magad.
5/17 A kérdező kommentje:
Ő többet is akar ma irta nekem hogy
jövöhéten találkozni akar velem nem tudom bele menjek e mert ha meg bánom akor nem tudom vissza csinálni. :/ Mondtam neki tegnap a csók után hogy nem vagyok meleg és ezt vegyük ugy mint ha meg sem történt volna de ő hajthatalan azt mondta probáljam ki vele lehet meg tetszik mert elmondása szerint többet érez irántam mint barátság de én ezzel nem tudok mit kezdeni most picit össze zavarodtam. Most meg azon vacilálok hogy találkozak e vele mert azt mondta meg akarja beszélni a dolgokat személyesen de szerindtem mást is akar
2018. ápr. 1. 10:32
6/17 anonim válasza:
Ha mást is akar, maximum finoman leállítod. Ugyanakkor egy esély megérdemelne az a megbeszélés. Neked meg nem kell belemenned semmibe amit nem akarsz. Mondd el neki hogy érzel, mi aggaszt, lehet hogy együtt megoldásra jutnátok.
7/17 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetbe min te, csak én nő vagyok-és egy barátnőmnek jöttem be.
8/17 anonim válasza:
A csók intim dolog. Engem taszít az azonos neműek közti intimitás ez egy jó támpont arra h biztosan heteró vagyok. Ha téged nem zavar az még bármi lehet de ha te bele is mész akkor minimum biszex vagy de inkább homokos. Elton John-nak is volt felesége szóval még bármi lehetsz, csak heteró nem...
9/17 anonim válasza:
Hogy megbánod-e a talit vagy nem, csak úgy tudod meg, ha megtörténik. Egyébként a kérdésre válaszolva, biszex vagy, ami a legjobb dolog ;D
10/17 A kérdező kommentje:
Ezek után tényleg nagy való szinűségel az lehetek. Találkozok vele aztán meg beszéljük a dolgokat ennyit meg érdemel.
2018. ápr. 1. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!