Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap csókolóztam egy másik fiúval akor ezek szerindt meleg vagyok? 23f
Figyelt kérdés
A helyzett az hogy idáig csak lányokal voltak kapcsolataim kb 1 hónapja megismerkedtem egy srácal barátságnak indult az egész de tegnap megölelt és meg csókolt én meg visszonoztam hozzá teszem nem érdekeltek soha a fiúk ahogy most sem de ő valahogy más fura volt az egész azóta arra tudok gondolni. Ezek szerindt meleg lettem?2018. ápr. 1. 08:34
11/17 anonim válasza:
Mindenképpen találkozzatok, lehet egész életedben bánnád ha elszalasztod. :D
12/17 A kérdező kommentje:
Ma meg ejtetük a találkozott meg beszéltük a dolgokat mondta hogy szerelmes belém és nem tudna csak a haverom lenni én meg mondtam neki hogy rendben van akor hadjuk az egészet mert én nem leszek meleg és többet nem találkozunk és facebookon meg le tiltotam.
2018. ápr. 7. 17:28
13/17 anonim válasza:
................ Te lökött vagy.
15/17 A kérdező kommentje:
Tudom de nem akartam áltatni mert ő a haverom nem tudna lenni és igy csak roszabb lenne neki és azért tiltotam hogy ne irjon és hamarabb kiheverjen én csak a javát akarom ezzel
2018. ápr. 8. 00:30
16/17 anonim válasza:
Csak nehogy később majd te bándd hogy hogyan döntöttél.
17/17 anonim válasza:
Nem azzal van gond hogy visszautasítottad, értsd meg. ez a rész rendben is lenen. De hogy ennyire bántó módon, és hogy totálisan kizárd az életedből.. ez érthetetlen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!