Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen ettétek meg elöször egy másik fiu spermáját és mikor volt az első anál szex?
Figyelt kérdés
Most is csináljátok? Milyen volt?2018. ápr. 30. 11:30
1/20 anonim válasza:
17 voltam, akkor volt mindkettő :)
3/20 anonim válasza:
Magyarul ezt nem úgy mondják hogy lenyelni? Mindegy, mind a kettő 16 évesen volt
4/20 anonim válasza:
Még nem voltam pasival szóval egyik sem. Max orált tudnék elképzelni amúgy is szóval a második esélytelen ;)
5/20 anonim válasza:
Meg egyik se de a szopast kiprobalnam csak nincs kin
8/20 anonim válasza:
17 és anál nem volt, arra nem vágytam soha.
9/20 anonim válasza:
13 évesen a sajátommal kezdtem,de még azon a nyáron rákaptam a másokéra is.Az anál egy évvel később kezdődött.
10/20 anonim válasza:
17 volt a sperma evés :)
Anàl még nem volt :(
Ha volna hozzá pasi csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!