Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alázás, használni a másikat, ez izgató nektek? Ha nem akkor miért nem? Főleg a nem rész érdekel!
Fullra nem vonz! Legalábbis nekem el menni a kedvem ha párom úgy kezelne nint egy szar darabott...a segg paskolás el megy a hajba túrás el meg de más nem
20csaj
hah, te tényleg azt kérdezed, hogy "emberek, ti miért NEM gerjedtek az alázásra?"
hát azért nem gerjed sok ember az alázásra, mert megalázzák őket
A szürke 50 rekord egy film. A Jurassic world is rekord, mégsem vágyok rá, hogy egy ragadozó dinoszaurusz felfaljon.
Remélem érted már.
A másik, hogy nehéz ilyen témában keresni, mert főleg a melegek között mindenki egy bunkó paraszt.
Ameddig a bdsm:
1. NEM megy el egy erősen beteges, deepwebes irányba
2. Szerepjáték marad a hálószobán belül, és nem lesz a mindennapi élet része.
3. Nincs vér
4. Megvan a kölcsönös odafigyelés és tisztelet
5. Nem vesszük túl komolyan
Addig tudnak az ilyesfajta dolgok izgatóak lenni számomra.
Ami eztekből bármelyiken is túl megy, az nekem NOTHANKSGTFO.
Én teljesen bdsm párti vagyok. Minden formáját szeretem, egészen ameddig nem okoz 14 napon túlgyógyuló sérülést.
Ugyanakkor: "Ha nem akkor miért nem?" Ez mi? Már nem azért... Pontosan tudom, hogy a bdsm nem egy normális elfogadott dolog :D (Attól függetlenül mégis csinálom mert tiltott gyümölcs mindig a legjobb), de simán megértem azokat akik ettől undorodnak. Mások jobban szeretik a vaníliát, ez vonzza őket ennyi. Inkább szerintem is azt kéne kifejteni, hogy akit ez vonzz azt miért.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!