Letöltöttem a Microsoft 2007-et, de nem tudom használni, mert amikor írni akarok, azt mondja, hogy "a kijelölt rész szerkesztésre zárolva van". Mit tehetek, hogy használható legyen?
Ezt csinálja akkor is, ha új dokumentumot akarsz készíteni?
Nem olyat akarsz szerkeszteni amelyik fájl már nyitva van?
egy új, üres dokumentumba akarsz írni, vagy már egy meglévő akárhonnan letöltöttet akarsz módosítani?
"a kijelölt rész szerkesztésre zárolva van". takarhatja azt is, hogy jelszóval védett a dokumentum és először, a jelszó megadása után ezt kell kiiktatni ahhoz, hogy gépelni tudj bele.
Letöltöttem az Microsoft 2007 programot.
Megnyitottam egy új, üres fájl-t, szerettem volna írni, de egyetlen karaktert sem enged leírni, hanem az idézett szöveget írja lent, az alsó sávban. :(
Valami termékkulcsot kér, pedig ez próba verzió.
Mivel ingyenes letöltéssel, legálisan jutottam hozzá, nem értem, hogy miért kér kulcsot hozzá. :(
Van-e olyan verzió, amit szabadon le lehet tölteni, de nem kell vele ennyit kínszenvedni?
Nem ragaszkodom a 2007-hez.
LibreOffice. A magyar oldala itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!